ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα αφήσει εποχή ο Φερέιρα!

Πολύ νωρίς ο Αμπέλ Φερέιρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μέσα στον ΠΑΟΚ αλλά και τον σεβασμό συνεργατών του και παικτών. Ο Πορτογάλος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πείσει τους πάντες για την αξία του ως προπονητής και ποδοσφαιράνθρωπος αλλά και την αξία του ως κόουτς. Είναι η πρώτη φορά επί εποχής Ιβάν...
ΠΑΟΚ: Θα αφήσει εποχή ο Φερέιρα!

Πολύ νωρίς ο Αμπέλ Φερέιρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μέσα στον ΠΑΟΚ αλλά και τον σεβασμό συνεργατών του και παικτών. Ο Πορτογάλος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πείσει τους πάντες για την αξία του ως προπονητής και ποδοσφαιράνθρωπος αλλά και την αξία του ως κόουτς.

Είναι η πρώτη φορά επί εποχής Ιβάν Σαββίδη, δηλαδή η πρώτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια που ένας προπονητής έρχεται και δεν ζητάει, δεν χρειάζεται και δεν φαίνεται να θέλει πίστωση χρόνου.

Από την πρώτη μέρα ο Φερέιρα έδειξε ποιος είναι και οι ιδέες του για το ποδόσφαιρο και την ομάδα του αλλά και η όρεξη του για δουλειά παρέσυραν τους πάντες που δουλεύουν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπορεί και 10 εκ. ευρώ από το Europa League!

Το θετικό κλίμα που υπάρχει απο όλους μόνο καλό κάνει στην ομάδα και φυσικά στον προπονητή και τους συνεργάτες του που δουλεύουν κάτω απο ιδανικές συνθήκες και μία… ευχάριστη και λογική πίεση. «Θα αφήσει εποχή, μπορεί να δούμε μεγάλα πράγματα με αυτόν στον πάγκο», αναφέρουν σε πηγαδάκια οι παράγοντες του Δικεφάλου και πλέον όλοι έχουν επικεντρωθεί στα ματς με την Σλόβαν ώστε η ομάδα να μην πέσει σε κάποια παγίδα και υποτιμήσει τον αντίπαλο.

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα μεταγραφές

Ο ίδιος ο Φερέιρα έχει ζητήσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη με τη διοίκηση να προσπαθεί να κλείσει έναν χαφ αλλά και έναν στράικερ. Στο μεταξύ το δικό της στίγμα για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και την Ευρώπη, έδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με ανάρτησή της στα Social Media του συλλόγου.

Οι «ασπρόμαυροι» ανάρτησαν φωτογραφία του Αμπέλ Φερέιρα στο instagram και έκαναν το δικό τους σχόλιο, για την συνέχεια του «Δικεφάλου» σε όλες τις διοργανώσεις. «Έρχονται περισσότερα, Είστε έτοιμοι;», ανέφερε το σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας την δίψα που υπάρχει στον «Δικέφαλο» για την κατάκτηση ακόμη περισσότερων τροπαίων.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Θα αφήσει εποχή ο Φερέιρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.