ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – διαρκείας: Αυτά έχουν μείνει…

Ελάχιστα είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας...
Ολυμπιακός – διαρκείας: Αυτά έχουν μείνει…

Ολυμπιακός – διαρκείας: Για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός πάει για sold out στα εισιτήρια διαρκείας του. Από την πρώτη στιγμή που βγήκαν σε κυκλοφορία υπήρξε μεγάλη ζήτηση.

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει δώσει πάνω από 22.000 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-20, γεγονός το οποίο ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους». Ικανοποίηση νιώθουν οι Πειραιώτες για το γεγονός ότι ο κόσμος δείχνει τη στήριξή του στην ομάδα. Αλλά και στις κινήσεις της διοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: «Δεν θα είχε συμβεί χωρίς εσάς» (pic)

Πλέον έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για να ανακοινωθεί το sold out.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό τα διαθέσιμα διαρκείας είναι στις θύρες 33 και VVIP. Τα οποία έχουν 750 και 2.500 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας να σημειωθεί πως είναι διαθέσιμα τόσο από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Όσο και το διαδίκτυο 24 ώρες το 24ωρο. Λίγα, λοιπόν, τα διαρκείας που υπάρχουν, ενώ η ομάδα οδεύει προς τους ομίλους του Champions League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – διαρκείας: Αυτά έχουν μείνει…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.