ΠΑΟΚ

Τούμπα: Φοβούνται την έδρα του ΠΑΟΚ οι Σλοβάκοι!

Συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα στη Σλοβακία για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι ποδοσφαιριστές της Σλόβαν Μπρατισλαβας στην Τούμπα και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Τόσο απο τα ρεπορτάζ όσο και απο τις δηλώσεις των παικτών της Σλόβαν φαίνεται πως ανησυχούν ιδιαίτερα για την… καυτή κερκίδα των φίλων του Δικεφάλου και για το αν θα μπορέσει...
Τούμπα: Φοβούνται την έδρα του ΠΑΟΚ οι Σλοβάκοι!

Συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα στη Σλοβακία για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι ποδοσφαιριστές της Σλόβαν Μπρατισλαβας στην Τούμπα και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Τόσο απο τα ρεπορτάζ όσο και απο τις δηλώσεις των παικτών της Σλόβαν φαίνεται πως ανησυχούν ιδιαίτερα για την… καυτή κερκίδα των φίλων του Δικεφάλου και για το αν θα μπορέσει η ομάδα τους να ξεπεράσει αυτό το κλίμα ώστε να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τερματοφύλακα Ντόμινικ Γκρέιφ που είναι απόλυτα πεπεισμένος πως τους περιμένει μια… κόλαση από τους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό της Πέμπτης.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Σλοβακίας, παραδέχθηκε πως το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού δεν μπορεί να εφησυχάσει την ομάδα του καθώς ο ΠΑΟΚ τους περιμένει για… αντίποινα στην Τούμπα, δεδομένου πως είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Όπως υποστήριξε ο Σλοβάκος τερματοφύλακας: «Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως μας περιμένει μια… κόλαση στην Ελλάδα. Και αυτό αφορά τόσο τους παίκτες όσο και τους οπαδούς των αντιπάλων. Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο. Σίγουρα το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού είναι κακό για τον ΠΑΟΚ καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί».

Σε ερώτηση για το αν τους υποτίμησαν οι παίκτες του Δικεφάλου, απάντησε: «Είναι πιθανό να μην μας πήραν εντελώς σοβαρά και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν να φέρουν στα μέτρα τους το παιχνίδι και αναμένουμε διαφορετική εικόνα από εκείνους».

Όσο για το αν η Σλόβαν πιστεύει στην υπόθεση πρόκριση, σημείωσε: «Φυσικά, αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα τα είχαμε καταφέρει στο πρώτο παιχνίδι. Δεν πάμε με το σκεπτικό της παιδικής χαράς. Το 1-0 μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ωστόσο, είναι σαφές πως θα είναι δύσκολο. Ενδεχομένως να είμαστε 90 λεπτά ή μπορεί και παραπάνω μακριά από την πρόκριση. Θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και θα δούμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούμπα: Φοβούνται την έδρα του ΠΑΟΚ οι Σλοβάκοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.