STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Κάνει ντεμπούτο ο Μαντσίνι

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής κάνει το ντεμπούτο του...
ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Κάνει ντεμπούτο ο Μαντσίνι

ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Πριν λίγες ημέρες ο Άρης απέκτησε τον Ντανιέλ Μαντσίνι και αμέσως ο Σάββας Παντελίδης του έδωσε φανέλα βασικού. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος είναι στην αρχική ενδεκάδα του Άρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με τον Κουέστα στο τέρμα. Στην άμυνα ο Άρης έχει τους Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήση, Κόρχουτ στην άμυνα, ενώ οι Σάσα, Ματίγια είναι στον χώρο του κέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Όσα λένε οι Ρουμάνοι για τον Γιουνές

Μπροστά τους έβαλε ο Έλληνας προπονητής τους Ντιγκινί, Μαντσίνι και Φετφατζίδη, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιντέγε.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Βόλου, ο Χουάν Φεράντο παρέταξε τους νεοφώτιστους με τους Γκαραβέλη, Λύρατζη, Φερράρι, Διαμαντή, Δημόπουλο, Τσοκάνη, Μπαλογιάννη, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδη, Γέντρισεκ.

Αυτές είναι οι δύο ενδεκάδες της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος – Άρης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΠΣ Βόλος – Άρης: Κάνει ντεμπούτο ο Μαντσίνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.