ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Τζόρτζεβιτς: «Έκραξε» τον Νίκολα Γιόκιτς (vid)

Εκνευρισμένος με τον σέντερ της ομάδας του ο «Σάλε»
Τζόρτζεβιτς: «Έκραξε» τον Νίκολα Γιόκιτς (vid)

Δυσαρεστημένος από την αποβολή του Νίκολα Γιόκιτς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, λίγα λεπτά μετά την ήττα της Σερβίας από την Ισπανία.

Ο «Σάλε» είπε πως ήθελε τον παίκτη του στο παρκέ και χαρακτήρισε ανόητη την ενέργειά του, που έφερε την αποβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαμπόκης: Η «ακτινογραφία» της Τσεχίας

«Δεν μου άρεσε η ανόητη αντίδραση του Γιόκιτς, καθώς όφειλε να ήταν στο παρκέ. Σίγουρα, μπορεί και να χάναμε ακόμη και με εκείνον. Και γιατί όχι, αν είναι καλύτερη η άλλη ομάδα; Αλλά, θα πρέπει να μένει στο παρκέ και να είναι ένας από τους ηγέτες μας», τόνισε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν συζήτησε το γεγονός με τον «Τζόκερ»:

«Έχουμε μιλήσει ήδη. Ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα στα αποδυτήρια. Δεν έχουμε χρόνο για μεγάλες συζητήσεις. Ξέρει ότι είναι σκληρό παιδί και ένας από τους καλύτερους αυτή την στιγμή. Τον χρειαζόμαστε στο παρκέ. Θέλω να τον έχω στο παρκέ. Δεν είναι δικαιολογία ότι χάσαμε γιατί αποβλήθηκε ο καλύτερός μας παίκτης. Δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς τον οποιονδήποτε. Πάντα ίσχυε αυτό, όχι μόνο τώρα. Θα πρέπει να είσαι σε αυτό το επίπεδο. Αυτό ήταν ένα επεισόδιο που θα έπρεπε να το κατανοήσουμε, να τον αναλύσουμε και ελπίζω να μην συμβεί ξανά».

Αναφορικά με την προσωπικότητα του Γιόκιτς:

«Πιστεύω στην σπουδαία προσωπικότητά του. Οι παίκτες βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της καριέρας τους και μέχρι το τέλος. Μέχρι την τελευταία ημέρα που παίζουν. Αυτή, ήταν μία στιγμή για εκείνον για να βελτιωθεί. Για να καταλαβαίνει πως είναι η διοργάνωση. Είναι μεγάλο παιδί, οπότε θα το καταλάβει».

Δείτε το βίντεο με την αποβολή του Γιόκιτς:

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζόρτζεβιτς: «Έκραξε» τον Νίκολα Γιόκιτς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.