ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Τα ξαναλέμε στην επόμενη διακοπή

Κανένα θέμα... ακόμα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Τα ξαναλέμε στην επόμενη διακοπή

Είναι ξεκάθαρο πως μέχρι τώρα δεν έχει τεθεί θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, παρά την αποτυχημένη χρονιά σε ότι αφορά την Ευρωπαϊκή πορεία.

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, δεν κατάφερε να πετύχει την πρόκριση του στο Champions League, όπου και αποκλείστηκε από τον Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι τρεις – Ποιοι πάνε στο Περιστέρι

Στη συνέχεια, έχασε από τα χέρια του και την εμφάνιση του στους ομίλους του Europa League, αφού έπεσε στον τοίχο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, που τον σόκαρε και τον… πέταξε εκτός.

Παρόλα αυτά όμως, όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», δεν υφίσταται θέμα Μπλαχίν (και οποιουδήποτε άλλου δελφίνου του πάγκου) στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Επικός Ραπτόπουλος: Ζήτησε συγγνώμη παρόντος του Βιεϊρίνια! (vids)

Ούτε καν ως σκέψη. Ναι, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι στα καλύτερα του,  αλλά έχει την απόλυτη στήριξη την οικογένειας Σαββίδη και όσων ασχολούνται με την ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον μέχρι και να βγει ο επόμενος μήνας. Αν τα πράγματα σε επίπεδο εικόνας δεν στρώσουν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», το ξανασυζητάμε έστω και αν χρειαστεί να πεταχτούν στα σκουπίδια +12 εκατ. ευρώ. Αλλά τώρα, ούτε συζήτηση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τα ξαναλέμε στην επόμενη διακοπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.