ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο η Ντόρτμουντ, «ψήνεται» συνεργασία με ΟΦΗ

Άνθρωποι της Γερμανικής ομάδας θα συζητήσουν με τους «μελανόλευκους» την προοπτική συνεργασίας στα τμήματα υποδομής
Στο Ηράκλειο η Ντόρτμουντ, «ψήνεται» συνεργασία με ΟΦΗ

Την πόρτα της Ντόρτμουντ για τη διερεύνηση μιας πολύπλευρης συνεργασίας έχει χτυπήσει ο ΟΦΗ εδώ και περίπου δύο μήνες. Ο παλιός παράγοντας της ΠΑΕ, ο Κώστας Ρεπανάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σχέσεις με τη γερμανική ομάδα, είναι ο άνθρωπος που έχει μεσολαβήσει για το deal και φαίνεται πως βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Στελέχη της Ντόρτμουντ αναμένονται την Κυριακή (6/4) στη χώρα μας, προκειμένου να επισκεφθούν το Ηράκλειο και να συζητήσουν από κοντά με ανθρώπους του ΟΦΗ για διάφορες μορφές συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Το παρών θα δώσει ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της ομάδας, ο Έντβιν Μπέκαμπ, και ο παλαίμαχος διευθυντής του τμήματος κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Ματίας Ρόμπεν. Στον ΟΦΗ είναι ενήμεροι για την έλευση τους και την παραμονή τους στο νησί, η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Ηράκλειο η Ντόρτμουντ, «ψήνεται» συνεργασία με ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.