ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Βλαχοδήμος και ο Σάμαρης θα φοράνε ρολόι… ύπνου!

Η Μπενφίκα δεν είναι η πρώτη που το εφαρμόζει. O προπονητής της, Μπρούνο Λάγκε θέλει να έχει τους παίκτες του χαλαρούς. Μα και με... χαλινάρι.
Ο Βλαχοδήμος και ο Σάμαρης θα φοράνε ρολόι… ύπνου!

Η Μπενφίκα δεν είναι η πρώτη που το εφαρμόζει. O προπονητής της, Μπρούνο Λάγκε θέλει να έχει τους παίκτες του χαλαρούς. Μα και με… χαλινάρι.

Κάπως έτσι, οι ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα θα έχουν τη δυνατότητα να περνούν τα βράδια πριν τους εντός έδρας αγώνες στις κατοικίες τους. Μαζί με τις οικογένειές τους.

Και όχι σε ένα απρόπωπο ξενοδοχείο. Έστω και αν το τελευταίο διαθέτει κάμποσα αστέρια.

Όλα αυτά με ένα μικρό τίμημα. Τόσο μικρό, όσο ένα ρολόι. Αυτό που θα πρέπει να φορούν στα χέρια τους και να καταγράφει τους παλμούς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εταιρία πορνό θέλει να… βαφτίσει το γήπεδο των Μαϊάμι Χιτ, γιατί μπορεί!

Ο σκοπός είναι απλός: το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου ηρεμεί. Και έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό παλμών. Αυτό ζητούν στην Μπενφίκα.

Τον καλό ύπνο των παικτών τους. Και κατά συνέπεια, την καλή κατάσταση τους την επόμενη ημέρα. Εκείνη του αγώνα.

Αν ο παίκτης είναι… άτακτος, το ρολόι θα τον… καρφώσει. Αν αποφασίσει να το βγάλει, επίσης με σκοπό να μην καταγραφεί αυτό που θέλει να κάνει, πάλι η ομάδα του θα το μάθει! Αφού δεν θα καταγράφει ούτε έναν παλμό!

Παράλληλα, ο Λάγκε εξήγησε πως οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται στα σπίτια τους, αλλά απαγορεύεται δια… ροπάλου η νυχτερινή έξοδος την παραμονή των αγώνων.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βλαχοδήμος και ο Σάμαρης θα φοράνε ρολόι… ύπνου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.