ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημοσιεύτηκε ο ισολογισμός της ΠΑΕ

Όπως είχε αποκαλύψει το sportime.gr η γνώμη του ορκωτού λογιστή είναι αρνητική για τη συγκεκριμένη περίοδο χρήσης, κάτι που δημιουργεί ένα έξτρα – κομβικό μάλιστα – πρόβλημα στον φάκελο αδειοδότησης από την ΕΠΟ. Το ρεπορτάζ είχε αποτελέσει την αφορμή για τη δημοσιοποίηση της πρώτης σελίδας του ισολογισμού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά την ανάρτηση στο...
Δημοσιεύτηκε ο ισολογισμός της ΠΑΕ

Όπως είχε αποκαλύψει το sportime.gr η γνώμη του ορκωτού λογιστή είναι αρνητική για τη συγκεκριμένη περίοδο χρήσης, κάτι που δημιουργεί ένα έξτρα – κομβικό μάλιστα – πρόβλημα στον φάκελο αδειοδότησης από την ΕΠΟ.

Το ρεπορτάζ είχε αποτελέσει την αφορμή για τη δημοσιοποίηση της πρώτης σελίδας του ισολογισμού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά την ανάρτηση στο ΓΕΜΗ, ωστόσο, όπως προβλέπεται από τον νόμο είναι προσβάσιμες και οι 88 σελίδες ενός εγγράφου που αποτυπώνει σε απόλυτο βαθμό την κακή οικονομική κατάσταση στο «τριφύλλι».

Μεταξύ άλλων, στην αρχική έκθεση, αναφέρεται ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη στη διαδικασία υπαγωγής αίτησης ένταξης στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων (Ν. 4469/2017) σε ό,τι αφορά δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές στο Δημόσιο. Προσδοκώντας στη ρύθμιση σε αριθμό δόσεων μεγαλύτερο των εκατό, κάτι που έχει τονιστεί ότι ισχύει στην εφημερίδα Sportime!

Στην κατάσταση Συνολικών Εισοδημάτων, τέλος, ξεκαθαρίζεται ότι τη σεζόν 2016/2017 αυξήθηκε η ζημιά, λόγω οικονομικών υπερβάσεων που δεν έφεραν τα αναμενόμενα αγωνιστικά αποτελέσματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημοσιεύτηκε ο ισολογισμός της ΠΑΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.