ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Θέλει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η Βίρτους Μπολόνια

Οι Ιταλοί κάνουν λόγο έντονο ενδιαφέρον της ομάδας για τον Σέρβο
Θέλει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η Βίρτους Μπολόνια

Η επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς φέρεται να είναι η πρώτη για τους ανθρώπους της Βίρτους Μπολόνια, ώστε να αναλάβει το πόστο του προπονητή. Ο Σέρβος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ενδιαφέρει τον Ιταλικό σύλλογο όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες.

Με την λήξη της σεζόν στην Βίρτους θα ξεκινήσουν την αναζήτηση νέου προπονητή και ο Σάσα που πέρασε από τον πάγκο των «πρασίνων», αλλά και της Μπάγερν, δείχνει να είναι αυτός που προτιμούν, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το μέλλον του νυν προπονητή της ομάδας, Αλεσάντρο Ραμάλι.

Η ομάδα είναι στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας της σεζόν, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μπει στα πλέι οφ, καθώς η ένατη Σάσσαρι, θέλει δύο νίκες και ταυτόχρονα η Βίρτους να χάσει και τα δύο δικά της παιχνίδια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η Βίρτους Μπολόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.