ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Τσίπρας: Πήγε στο ΟΑΚΑ για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.  Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει κρύψει τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και μετά από αρκετό καιρό ξαναπήγε στο γήπεδο για να δει το...
Τσίπρας: Πήγε στο ΟΑΚΑ για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει κρύψει τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και μετά από αρκετό καιρό ξαναπήγε στο γήπεδο για να δει το “τριφύλλι”.

Ο Τσίπρας κάθεται στα επίσημα δίπλα από τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με τους δύο άντρες να συνομιλούν:

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες βρέθηκε στο Βατικανό και είχε συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο.

 

View this post on Instagram

 

Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Τον ευχαρίστησα από καρδιάς για την στήριξή του στην Ελλάδα στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση με ανθρωπισμό. Για το μήνυμά του για την κοινωνική δικαιοσύνη και την προστασία των πιο ευάλωτων απέναντι σε πολιτικές λιτότητας. Για τη στάση του υπέρ της ειρήνης και συνεργασίας στα Βαλκάνια, που διακήρυξε από τα Σκόπια με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: Πήγε στο ΟΑΚΑ για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.