EUROLEAGUE

Σκόλα: Εκτός της Ρεάλ τον θέλει και η Αρμάνι!

Συνέντευξη του μάνατζερ του έμπειρου σέντερ...
Σκόλα: Εκτός της Ρεάλ τον θέλει και η Αρμάνι!

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Μουντομπάσκετ που έγινε στην Κίνα, ήταν ο Λούις Σκόλα ο οποίος πήρε το ασημένιο μετάλλιο με την Αργεντινή. Ο έμπειρος σέντερ στα 39 του δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και όπως είναι λογικό από τη στιγμή που είναι ελεύθερος αποτελεί το «καυτό» όνομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σκόλα: «Ο Μέσι είναι πάνω από όλους»

Πριν λίγες ημέρες γράφτηκε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον μάνατζέρ του να δίνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο «Reloj de 24» και να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των Ισπανών. Παράλληλα τον Σκόλα θέλει και η Αρμάνι Μιλάνο η οποία έχει πλησιάσει τον 39χρονο σέντερ. Όπως και η Μπόκα Τζούνιορς από την Αργεντινή:

«Μίλησα γι’ αυτόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με μια ιταλική ομάδα που παίζει στην EuroLeague (σ.σ. Αρμάνι) κι επίσης με την Μπόκα Τζούνιορς. Η Μπόκα τον θέλει πραγματικά και είναι η μόνη ομάδα από την Αργεντινή που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σκόλα θα έχει τον τελευταίο λόγο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκόλα: Εκτός της Ρεάλ τον θέλει και η Αρμάνι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.