ΑΡΗΣ

Τερζής: «Nα πάμε και στο Κύπελλο ψηλά, γουστάρω τον Φετφατζίδη»

Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, μίλησε για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας και την αλλαγή ψυχολογίας μετά τα άσχημα αποτελέσματα.
Τερζής: «Nα πάμε και στο Κύπελλο ψηλά, γουστάρω τον Φετφατζίδη»

Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, μίλησε για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας και την αλλαγή ψυχολογίας μετά τα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Άρης και Τόλης Τερζής συνεχίζουν μαζί στον πάγκο – εκτός απροόπτου- ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως επικρατεί οικογενειακό κλίμα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια και  πως υπάρχει ξεχωριστή σχέση με τους παίκτες από την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, ο Τερζής αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, ενώ εξέφρασε την αδυναμία του στον Γιάννη Φετφατζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Τα εισιτήρια για ΑΕΛ και Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόλης Τερζής στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την παραμονή του στον Άρη και με τον Νίκο Κωστένογλου: «Ο Νίκος ήταν στην ομάδα, ήταν στην ακαδημία της ΑΕΚ και γνώριζε πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Όταν έφυγε ο προπονητής, έστω και προσωρινά που ανέλαβε, είχε πολύ καλά αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα και πολύ καλά έκαναν και τον εμπιστεύτηκαν.

Για εμένα, καλύτερα να μιλήσω για τον Νίκο που είναι πιο σωστό (γέλια). Δεν είναι δικά μου τα αποτελέσματα. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η διάθεση των παιδιών. Κατάλαβαν μετά το παιχνίδι με τον Βόλο πως έπρεπε να αλλάξουν την κατάσταση. Δεν ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν. Μιλήσαμε παραπάνω, να τους φτιάξουμε την ψυχολογία και δουλέψαμε διαφορετικά στην προπόνηση και έβγαλαν οι παίκτες εγωισμό. Ο κάθε παίκτης έβγαλε τα χαρακτηριστικά του στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και μετά τον τον ΠΑΟΚ, την ισοπαλία στην Τούμπα, ήταν στεναχωρημένοι από την εξέλιξη του αγώνα».

Για την ψυχολογία που υπάρχει μετά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μίας ομάδας και πώς βλέπει ο ίδιος αυτό το δεδομένο: «Δεν είναι έτσι η περίπτωσή μας. Δεν ήρθε ένας νέος προπονητής. Εγώ βρίσκομαι στα αποδυτήρια από πέρσι, ως συνεργάτης του Πάκο Ερέρα, και στη συνέχεια με τον Σάββα Παντελίδη. Με γνώριζαν και η σχέση μας είναι εξαιρετική. Με γνώριζαν, με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα, και οι σχέσεις μας είναι διαφορετικές. Μετά από προσπάθεια που κάναμε με τον Άγγελο Χαριστέα, δουλέψαμε και στην ψυχολογία των παικτών. Δουλέψαμε λίγο και στο μυαλό τους. Κάναμε πολλές συζητήσεις, κάναμε Μπάρμπεκιου και δουλέψαμε πιο οικογενειακά. Θέλαμε να αλλάξουμε λίγο το μυαλό τους. Πολλοί μπορεί να ήταν οι παράγοντες στα προηγούμενα ματς. Δεν ξέχασαν αυτό που ξέρανε. Δεν ξεχάσανε το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να τους πάρουμε λίγο διαφορετικά και να τους θυμίσουμε πως εκείνοι ήταν μια ανάσα από την επόμενη φάση του Europa League. Τα παιδιά με γνώριζαν και δεν είδαν ένα νέο πρόσωπο, ενώ με βοήθησε πολύ και ο Άγγελος (Χαριστέας). Εγώ του ζήτησα να είναι μαζί μου στον πάγκο και με βοηθάει πολύ. Για να μην παρεξηγηθώ, άλλο τι γίνεται πριν από την προπόνηση και άλλο τι γίνεται μετά».

Για το όραμά του για τον Άρη: «Τον Άρη που θα κερδίζει πρώτα από όλα. Έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Όταν έχουμε την μπάλα προσπαθούμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Κοιτάμε ορισμένα σημεία, πού να προσέξουμε στην άμυνα και είναι ένας συνδυασμός του τρόπου παιχνιδιού μας με βάση τον αντίπαλό μας. Δεν κοιτάμε μόνο εμάς ή μόνο τον αντίπαλο και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και στην Τούμπα».

Για τους στόχους των Θεσσαλονικέων και τη φετινή σεζόν, ο Τόλης Τερζής τόνισε: «Στόχος είναι να βρισκόμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Πέρσι ήμασταν άτυχοι και δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Στόχος είναι να πάμε και στο Κύπελλο ψηλά. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω τι θα γίνει την άνοιξη. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το παιχνίδι το επόμενο. Τώρα, για παράδειγμα, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Να είμαστε δυνατοί και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που μας ακολουθεί εντός και εκτός έδρας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάξουμε τι κάναμε.

Όπως γνωρίζετε, οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη. Στην πρώτη μας σεζόν βγήκαμε στην Ευρώπη, αλλά για να τα καταφέρει η ομάδα και η διοίκηση να συνεχίσει τη δουλειά που γίνεται. Δεν μπορεί μία ομάδα να αλλάξει επίπεδο από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να γίνεται καθημερινά δουλειά από τους ανθρώπους του συλλόγου και ίσως χρειαστεί χρόνος. Δεν μπορώ να το υπολογίσω αυτό. Να συνεχιστεί η δουλειά με τους μεταγραφικούς στόχους, να τσεκάρουμε πού έχουμε πρόβλημα και τους παίκτες που θέλουμε. Εκεί πάμε καλά. Να μην ξοδευτούν άδικα χρήματα και όποια επένδυση κάνουμε, να μας βγει».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη και αν υπάρχει μυστικό για τις εμφανίσεις του: «Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και τα προσόντα του δύσκολα τα συναντάς σε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η τεχνική, η ποιότητά του και το οδήγημα της μπάλας δεν το συναντάς εύκολα. Ο Γιάννης ξέρει ότι τον γουστάρω, για να το δώσω απλά να το καταλάβει ο κόσμος. Ξέρει πως το καλοκαίρι είχα εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, με τον Γιάννη έχουμε μία ξεχωριστή σχέση. Το ξέρει ότι τον θέλω και τον υπολογίζω, ότι περιμένω πολλά από εκείνον και στα δύο τελευταία ματς δεν έπαιξε στην κλασική του θέση. Έχει την ελευθερία γιατί ο Γιάννης μπορεί να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Γνωρίζει ότι δε θα του φωνάξω και για αυτό έχουμε τα αποτελέσματα αυτά με την απόδοσή του. Ο ποδοσφαιριστής όσο φοράει παπούτσια, ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι σαν ένα μωρό στο σπίτι»

Κάντε follow στο Sportime

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους βάζει όλους στο «παιχνίδι» και ξέρει να δίνει κίνητρα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους βάζει όλους στο «παιχνίδι» και ξέρει να δίνει κίνητρα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του Άρη να πιστέψουν οτι μπορούν να αγωνιστούν και αυτό προσφέρει κίνητρο σε όλη την ομάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης όπως πρέπει να είναι στα «μικρά» ματς και το καθαρό γκολ του Μεντίλ

Ο Άρης όπως πρέπει να είναι στα «μικρά» ματς και το καθαρό γκολ του Μεντίλ

Για 2ο σερί παιχνίδι στα πλέι οφ ο Άρης παρουσιάζεται σοβαρός σε ένα λεγόμενο «μικρό» ματς και το «καθαρίζει» έστω κι αν δεν εκμεταλλεύθηκε όσο έπρεπε τις πολλές ευκαιρίες του

Ποδόσφαιρο
Ηλεκτρονική έκδοση: e-Sportime (6/4) : Άρης παρών και τα πάντα Μορόν!

e-Sportime (6/4) : Άρης παρών και τα πάντα Μορόν!

Τι άλλο να έχει η e-Sportime (6/4) πέρα από την πορεία που συνεχίζει να κάνει ο Άρης στα play off 5-8 και τον Λορέν Μορόν!

Ηλεκτρονική έκδοση
Ποδόσφαιρο: Ουζουνίδης: «Ο Πάρντο μου αρέσει, ο Ζουλ αξίζει αποστολή αλλά τον αδικώ λόγω του αριθμού των ξένων»

Ουζουνίδης: «Ο Πάρντο μου αρέσει, ο Ζουλ αξίζει αποστολή αλλά τον αδικώ λόγω του αριθμού των ξένων»

Όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αμέσως μετά τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαθμολογία Super League για τα πλέι οφ στο 5-8: Στο +6 ο Άρης μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ

Βαθμολογία Super League για τα πλέι οφ στο 5-8: Στο +6 ο Άρης μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ

Superleague, η βαθμολογία πλέι οφ στο «5-8»: Στο +6 o Aρης και περιμένει το παιχνίδι Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης που ολοκληρώνει τη 2η αγωνιστική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΟΦΗ 2-0: Καταιγιστικός ο «Θεός του πολέμου» έκανε «άλμα» 5ης θέσης με δύο «κανονιές» του Μορόν! (vids)

Άρης – ΟΦΗ 2-0: Καταιγιστικός ο «Θεός του πολέμου» έκανε «άλμα» 5ης θέσης με δύο «κανονιές» του Μορόν! (vids)

Ο Μορόν σκόραρε στο 61' με πέναλτι και στο 90+3 με σουτ και ο Άρης επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ για το 5-8

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Live ενημέρωση: Άρης – ΟΦΗ 2-0 τελικό

Live ενημέρωση: Άρης – ΟΦΗ 2-0 τελικό

Η εξέλιξη του παιχνιδιού Άρης - ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ για το 5-8.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΟΦΗ: Με 11άδα Τρίπολης οι γηπεδούχοι, με αλλαγές αυτή των φιλοξενούμενων

Άρης – ΟΦΗ: Με 11άδα Τρίπολης οι γηπεδούχοι, με αλλαγές αυτή των φιλοξενούμενων

Οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν Άρης και ΟΦΗ στις 19:30 για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Πιθανή αποχώρηση – έκπληξη!

Άρης: Πιθανή αποχώρηση – έκπληξη!

Πιθανή η αποχώρηση του Χουλιάν Κουέστα από τον Άρη το καλοκαίρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 1: Σκληρή μάχη στο Άρης – ΟΦΗ! Να πλησιάσει η Λαμία!

Super League 1: Σκληρή μάχη στο Άρης – ΟΦΗ! Να πλησιάσει η Λαμία!

Συνεχίζονται τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της Super League 1!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλλαγή δεδομένων με Ιωαννίδη, η απόφαση για Κουέστα και Κουλιεράκη!

Αλλαγή δεδομένων με Ιωαννίδη, η απόφαση για Κουέστα και Κουλιεράκη!

Πολλές αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime, όπου είναι πρωταγωνιστές οι Φώτης Ιωαννίδης, Χουλιάν Κουέστα και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης νικάει τον ΟΦΗ και μένει με έναν αντίπαλο για την 5η θέση

Ο Άρης νικάει τον ΟΦΗ και μένει με έναν αντίπαλο για την 5η θέση

Με νίκη επί του ΟΦΗ ο Άρης θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης που κατά πάσα πιθανότατα θα του εξασφαλίσει κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα σενάρια επιστροφής και ο Άρης!

ΠΑΟΚ: Τα σενάρια επιστροφής και ο Άρης!

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ακούγεται οτι θα επιστρέψει στην Τούμπα. Φήμες και για ενδιαφέρον του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Θα πουλήσει!

Άρης: Θα πουλήσει!

Τα σενάρια για Μεντίλ και Παναθηναϊκό και ο Άρης που δεδομένα θα πουλήσει το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: «Τσεκ» Ντιαντί από ομάδες της Premier League!

Άρης: «Τσεκ» Ντιαντί από ομάδες της Premier League!

Ομάδες από το «νησί» έχουν στο μποκάκι τους το όνομα του εξτρέμ του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: Ο Λανουά δεν… ακούμπησε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Oφσάιντ το γκολ του Μουκουντί! (vid)

Ο Λανουά δεν… ακούμπησε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Oφσάιντ το γκολ του Μουκουντί! (vid)

Με την απορία θα μείνουμε, αν ο Πιρόλα έπρεπε να αποβληθεί στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός! Οφσάιντ το γκολ του Μουκουντί, κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Λεβαδειακού, δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού σύμφωνα με την ΚΕΔ!

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Το σχέδιο για Πινέδα και το μέλλον των Ντιαντί και Κωστούλα!

Το σχέδιο για Πινέδα και το μέλλον των Ντιαντί και Κωστούλα!

Φουλ αποκαλύψεις και πάλι από τα Παρασκήνια του Sportime, όπου έχουν την τιμητική τους οι Ορμπελίν Πινέδα, Κλέιτον Ντιαντί και Μπάμπης Κωστούλας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League play offs 5-8 – Bαθμολογία: Στο +3 ο Άρης, τον ακολουθεί ο Ατρόμητος!

Super League play offs 5-8 – Bαθμολογία: Στο +3 ο Άρης, τον ακολουθεί ο Ατρόμητος!

Άρης και Ατρόμητος οι κερδισμένοι της πρώτης αγωνιστικής των play off για τις θέσεις 5-8.

Ποδόσφαιρο