ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Κολοσσός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον Πανιώνιο

Ο Κολοσσός Ρόδου μετράει αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν κόντρα στον Πανιώνιο και η ομάδα ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και για τον τρόπο μετάβασης των οπαδών στο γήπεδο.  Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει: Η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται κανονικά και με ικανοποιητικό ρυθμό η...
Κολοσσός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον Πανιώνιο

Ο Κολοσσός Ρόδου μετράει αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν κόντρα στον Πανιώνιο και η ομάδα ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και για τον τρόπο μετάβασης των οπαδών στο γήπεδο. 

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται κανονικά και με ικανοποιητικό ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο Su Casa (28/9, 15:45).

Από ‘κει και πέρα, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως την ημέρα του αγώνα θα υπάρξει και μετάβαση στο νέο γήπεδο με το ΚΤΕΛ, το οποίο θα αναχωρήσει στις 14:30 από την στάση του Σαν Φραγκίσκο και θα σταματήσει και στην στάση του Ροδινιού.

Επίσης, στο νέο γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα μας υπάρχουν τέσσερις είσοδοι για τους φιλάθλους, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα λειτουργούν δύο εκδοτήρια.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή ταλαιπωρίας η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ συστήνει στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

 

View this post on Instagram

 

Την στήριξη του κόσμου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ζήτησε ο Λασάν Κρομά, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Κολοσσού H Hotels. Η δήλωση του @lkromah20 : «Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία με αρκετή ένταση στις προπονήσεις μας. Κράτησε πάνω από δύο εβδομάδες, οπότε είχαμε αρκετό χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα και να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Τώρα, ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις μας και είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας, στο νέο γήπεδο. Περιμένω να έρθουν να μας στηρίξουν και εμείς να αποδεχτούμε την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα». #kolossoshhotels #basketleague #newseason

A post shared by Kolossos H Hotels (@kolossoshhotels) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολοσσός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον Πανιώνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.