FOOTBALL LEAGUE

Football League: Νίκες για Καβάλα, Νίκη Βόλου, την «πάτησε» ο Ολυμπιακός

Όλα τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία
Football League: Νίκες για Καβάλα, Νίκη Βόλου, την «πάτησε» ο Ολυμπιακός

Η Football League ξεκίνησε, αλλά δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, με τα φαβορί να επικρατούν στις περισσότερες αναμετρήσεις.

Η Καβάλα νίκησε άνετα την Τρίγλια με 4-1,  ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πέρασε από τον Ασπρόπυργο καθώς δέχθηκε το 2-2 λίγο πριν το φινάλε, ενώ η Νίκη Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Θεσπρωτού με 2-1.

Στη Ρόδο, Ιάλυσος και ΟΦ Ιεράπετρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ενώ η Βέροια κόλλησε απέναντι στον Διαγόρα (0-0) και μπήκε με το… αριστερό στο πρωτάθλημα.

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 2-1

Δίκαιη επικράτηση για τη Νίκη Βόλου. Ο Ροχάνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 61′ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στο τελευταίο τέταρτο λόγω της μείωσης από τον Νταλά Κόστα το τρίποντο ήρθε με άγχος, αλλά το άξιζαν απόλυτα οι παίκτες του Χοβέ, καθώς δεν κινδύνευσαν. Δυναμικό παρών στο γήπεδο της Νεάπολης και από τον κόσμο της Νίκης, που έκανε έδρα το νέο «σπίτι» της ομάδας.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Αλιατίδης, Βοσνιάδης, Μπαλάφας (76’ Μπιτσάκος), Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης, Κρουθ, Τσιώλης (87’ Λούκας Γκαρσία), Ροχάνο (79’ Καπός).

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Ε. Κων/νου (41’ Γ. Καρβούνης), Βιγιαφάνε, Σταυρίδης, Νόνης, Κολτσίδας, Ευθυμίου (70’ Μπίκας), Ραμίρες, Γώγος, Β. Κων/νου, (62’ Νταλά Κόστα), Κολλάς.

Ιάλυσος Ρόδου – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

Δεν ικανοποίησε ο Ιάλυσος στην πρεμιέρα του και παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον ΟΦ Ιεράπετρας. Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, έκαναν πολλά εύκολα λάθη και δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν και οριζόντιο δοκάρι στο β’ ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη. Οι Κρητικοί ήταν αρκετά επικίνδυνοι και τελικά έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Οικονομίδειο», αποτέλεσμα που κρίνεται μάλλον δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Ιάλυσος (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Γιώργου, Ρεκλείτης (60’ Χατζηδίμπας), Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης, Παπαδόπουλος (71’ Χειμωνέττος), Μαραγκουδάκης (81’ Κουγιός).

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (79’ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (71’ Μηνάς), Αναστασόπουλος (93′ Μάγκας).

Ασπρόπυργος – Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Έχασε την ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» από μία δυνατή έδρα, ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, με τον Ασπρόπυργο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλοί στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως, κάποιες στιγμές ολιγωρίας στην άμυνά, τους στοίχισε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου.

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Γκατζολάρι (60’ Ζγκούρι), Γκουγκούδης (55’ Στεφάνοβιτς), Πίντο, Βασιλείου (73’ Κάκκου), Σρέσκοβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (65’ Ρόκας), Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (73’ Τζέφερσον), Στεφάνοβιτς, Τσίτας, Ράντι (76’ Λάσκαρης).

Βέροια – Διαγόρας 0-0

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στο Διαγόρα Ρόδου, ο οποίος με καλή μεσοαμυντική λειτουργία και αρκετές καθυστερήσεις, “έκλεψε” τον βαθμό της ισοπαλίας από την “Βασίλισσα” που παρουσίασε και σημάδια κόπωσης από το ματς Κυπέλλου της περασμένης Τρίτης με τον Λεβαδειακό.

Οι Βεροιώτες ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν τους διαδρόμους για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (75’ Ζούρκος), Πέντα (79’ Μπλέτσας), Πασάς, Κανούλας (62’ Χατζάρας), Σιμόνι.

Διαγόρας (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος (46’ Ναβαλόν), Προβατίδης (65’ Ηλιάδης), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης (75΄Γεωργιου), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

Καβάλα – Τρίγλια 4-1

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε ουσία στο παιχνίδι της, πειθαρχία και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική απέναντι σε μια καλή ομάδα που έδειξε θετικά στοιχεία στο τρόπο ανάπτυξης. Ο έμπειρος προπονητής παρέταξε μια διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΠΑΕ Χανιά.

Πολύ ανοιχτό το πρώτο μέρος, με το γρήγορο γκολ από τον ΑΟΚ να αλλάζει νωρίς την εικόνα του αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… ροντέο κυρίως με γκολ από τους γηπεδούχους και χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Παπαδόπουλος Β. (70′ ?), Γαβριηλίδης (86′ Θωμαΐδης), Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (55′ Ορφανίδης), Μελισσόπουλος.

ΠΟ Τρίγλιας: Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Πότσι, Μιλκούδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης (57′ Έππας), Παπαδημητρίου (65′ Ζορμπάς), Μαντζίρης, Λεμονής.

Football League: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/9
Ιωνικός – Τρίκαλα 0-0

Κυριακή 29/9
Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2 (29′ Βουκμίροβιτς, 90′ Καζβιρόπουλος)
Καβάλα – ΠΟ Τρίγλια 4-1 (14′ Παπαδόπουλος Β., 56′ Μελισσόπουλος, 75′ Ορφανίδης, 86′ Βόσαλικ / 88′ Ευθυμιάδης)
Ιάλυσος Ρόδου – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0
Ασπρόπυργος – Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (37′ αυτογκόλ, 84′ Κάκκο / 45′ Φαζός, 51′ Τσίτας)
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 2-1 (45′, 61′ Ροχάνο / 75′ Μάουρο)
Βέροια – Διαγόρας Ρόδου 0-0

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Football League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Football League: Νίκες για Καβάλα, Νίκη Βόλου, την «πάτησε» ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.