ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λουντ η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με τον Φινλανδό παρόντα και πολλούς... πιτσιρικάδες, πηγαίνει στο τελευταίο ματς της σεζόν το «τριφύλλι».
Με Λουντ η αποστολή του Παναθηναϊκού

Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (6/5) αγώνα με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, συμπεριλαμβάνεται ο Ρόμπιν Λουντ.

Ο Φιλανδός ξεπέρασε το θλαστικό τραύμα που τον ταλαιπωρούσε, έβγαλε για δεύτερη σερί φορά το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Ο 49χρονος τεχνικός, επίσης, πήρε αρκετούς νεαρούς παίκτες μαζί του και δεν αποκλείεται, μερικοί απ’ αυτούς να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού της φετινής περιόδου: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβετσιος, Γιόχανσον, Λούντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης Δώνης, Χατζηγιοβανης, Πίσπας, Μόλινς Λουτσιάνο Μυστακίδης Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ζερβόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Λουντ η αποστολή του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.