SPORTIME BET

Θάνος Λακιώτης: Γκολ σε Λάρνακα και Λεμεσό

Προτελευταία αγωνιστική στην Κύπρο και η αγωνία για τον πρωταθλητή κορυφώνεται ΚΥΠΡΟΣ 18:00 / ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ Οι «γαλανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά κυνηγούν την τρίτη θέση. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι «πράσινοι», είναι σε κάκιστη κατάσταση, αλλά θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με ψηλά το κεφάλι. ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολλές φορές έχουμε...
Θάνος Λακιώτης: Γκολ σε Λάρνακα και Λεμεσό

Προτελευταία αγωνιστική στην Κύπρο και η αγωνία για τον πρωταθλητή κορυφώνεται

ΚΥΠΡΟΣ 18:00 / ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι «γαλανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά κυνηγούν την τρίτη θέση. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι «πράσινοι», είναι σε κάκιστη κατάσταση, αλλά θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με ψηλά το κεφάλι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολλές φορές έχουμε δει το αμφίτερμα να κυριαρχεί σαν σημείο στο εν λόγω ζευγάρι. Περιμένουμε ανοιχτό ματς.

G/G  1,72


ΚΥΠΡΟΣ 19:00 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή προέρχεται από την ήττα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, η οποία την ανάγκασε να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση. Θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η ομάδα της Λάρνακας είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει βγει στην Ευρώπη.

Το εν λόγω ζευγάρι θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου στις 16 Μαΐου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Απόλλωνας χρειάζεται πειστική εμφάνιση. Ο άσος είναι χαμηλά, αλλά εμείς θα πάμε στα γκολ.

OVER 2,5  1,65

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνος Λακιώτης: Γκολ σε Λάρνακα και Λεμεσό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.