NBA

Κατοστάρα και… 3-1 για τους Ρόκετς! (vid)

Καθοριστική νίκη για τους Ρόκετς που έκαναν το 3-1 στη σειρά των αγώνων με τους Τζαζ. Δεν άφησαν περιθώρια στους «Μορμόνους» οι Ρόκετς και επικράτησαν στο Χιούστον με 100-87. Εξαιρετική παρουσία από τον «διπλό» Πολ (27 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ), που άφησε στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ομάδας του, τον Χάρντεν με...
Κατοστάρα και… 3-1 για τους Ρόκετς! (vid)

Καθοριστική νίκη για τους Ρόκετς που έκαναν το 3-1 στη σειρά των αγώνων με τους Τζαζ.

Δεν άφησαν περιθώρια στους «Μορμόνους» οι Ρόκετς και επικράτησαν στο Χιούστον με 100-87. Εξαιρετική παρουσία από τον «διπλό» Πολ (27 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ), που άφησε στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ομάδας του, τον Χάρντεν με 24. Πολλές μάχες κέρδισε στον αέρα ο Καπελα που σημείωσε double-double με 12 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους, για μια ακόμη φορά κορυφαίος ήταν η… αποκάλυψη της χρονιάς Ντόνοβαν Μίτσελ (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Από εκεί και πέρα… λίγα πράγματα είδαμε από τους Τζαζ, αφού εάν εξαιρέσει κανείς τους 15 πόντους του Ινγκλς και τους 11 του «διπλού» Γκόμπερτ (μάζεψε και 10 ριμπάουντ), όσοι σκόραραν είχαν μονοψήφιο αριθμό.

Δείτε τα highlight του αγώνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατοστάρα και… 3-1 για τους Ρόκετς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.