ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πρόβλημα με Μιγκέλ Μεγιάδο

Δεν προπονήθηκε ο Αργεντινός χαφ
ΟΦΗ: Πρόβλημα με Μιγκέλ Μεγιάδο

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του ΟΦΗ την Δευτέρα 28/10.

Ο Αργεντινός χαφ θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του. Από την άλλη, ο Κουτρουμπής ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (28/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της Τετάρτης (30/10) με την Καβάλα, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΦΗ: Καμία «κρούση» από ελληνική ομάδα για τον Σεμέντο

Ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε κανονικά. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έκανε θεραπεία. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο, μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ευλυγισίας και τεχνικής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (29/10), στις 16:00 το απόγευμα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Πρόβλημα με Μιγκέλ Μεγιάδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.