ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας

Αρκετούς παίκτες επέλεξε να ξεκουράσει ο Κίκο Ραμίρεθ
Ξάνθη: Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας

Στη μάχη του Κυπέλλου μπαίνει η Ξάνθη από την Τρίτη (29/10). Για εκείνη το ταξίδι αρχίζει από τη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα.

Υπενθυμίζεται πως θα υπάρχει και ρεβάνς και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Κίκο Ραμίρεθ να κάνει αρκετές αλλαγές. Οι προθέσεις του φαίνονται και από την αποστολή. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξε να ξεκουράσει.

Στην Ξάνθη θα μείνουν οι Αμπάντ, Φοσέ, Ντε Αμπορίμ, Στάρτζεον, Μαλεζάς και Καρασαλίδης μεταξύ άλλων. Επιπλέον, ο Μπαξεβανίδης συνεχίζει τη θεραπεία του και ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν γι’ αυτό το παιχνίδι, ενώ «κόπηκε» από την αποστολή και ο Καντά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικος φέτος δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτό το παιχνίδι είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να δείξουν παιδιά που έως τώρα δεν είχαν παίξει τόσο, τι μπορούν να προσφέρουν. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται ποδοσφαιριστές όπως οι Πολέτο, Φασίδης και Γκαργκαλατζίδης. Ακόμη και άλλοι που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους στο παρελθόν όπως οι Ντε Λούκας και Μπαριέντος.

Η αποστολή: Σταθάκης, Σάο Μπέντο, Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Φασίδης, Σόσα, Λισγάρας, Ντίρεσταμ, Τερκί, Μουλέν, Ντε Λούκας, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Εντουάρντο, Ρενέλα, Γκαργκαλατζίδης, Πολέτο.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.