ΑΓΓΛΙΑ

Η Άρσεναλ θέλει Αλέγκρι, Ενρίκε, αλλά…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sports», η οργανωτική δομή των «κανονιέρηδων» αποτελεί τροχοπέδη για τους δύο κορυφαίους προπονητές
Η Άρσεναλ θέλει Αλέγκρι, Ενρίκε, αλλά…

Ο Αρσέν Βενγκέρ φεύγει και η Άρσεναλ καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ δεν το έχει πράξει ακόμη, αλλά οι Μαξ Αλέγκρι και Λουίς Ενρίκες φέρονται να είναι στις δύο πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Αυτό  ισχυρίζεται το δημοσίευμα του «Sky Sports», αλλά όπως επισημαίνει, η δεδομένη κατάσταση των πραγμάτων που επικρατεί στους «κανονιέρηδες» δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για κανένα από τους δύο. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η Άρσεναλ έχει προσλάβει από πέρυσι τους Ραούλ Σανλέχι και Σβεν Μίσλιντατ, ως επικεφαλής των ποδοσφαιρικών σχέσεων και προσλήψεων, αντίστοιχα.

Οι δύο τους θα δουλεύουν πολύ στενά με το νέο προπονητή, κάτι που γινόταν και φέτος με τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά αυτού του είδους η δομή που ακολουθεί η Άρσεναλ αποτελεί ένα πονοκέφαλο για οποιοδήποτε υποψήφιο να καθίσει στη θέση του Βενγκέρ.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα του «Sky Sports», τόσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όσο και ο Λουίς Ενρίκε έχουν ενδοιασμούς να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων» εξαιτίας της συγκεκριμένης δομής.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, για τον πάγκο της Άρσεναλ έχουν ακουστεί επίσης οι Κάρλο Αντσελότι, ο βοηθός του Κλοπ στη Λίβερπουλ, Ζέλικο Μπούβατς και ο βοηθός του Γκουαρδιόλα στη Σίτι, Μικέλ Αρτέτα. Μάλιστα ο τελευταίος υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Άρσεναλ θέλει Αλέγκρι, Ενρίκε, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.