ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Χάαλ : «Αρκετοί παίκτες στην Γιουνάιτεντ είχαν έλλειψη επαγγελματισμού»

Για την περίοδο που βρίσκονταν στο πάγκο της Μάντσενστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος πέταξε τις σπόντες του για τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων».
Φαν Χάαλ : «Αρκετοί παίκτες στην Γιουνάιτεντ είχαν έλλειψη επαγγελματισμού»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην γερμανική «Bild» ο Λουίς Φαν Χάαλ και μίλησε για την καριέρα του και όλα αυτά τα οποία πέτυχε.

Από την συζήτηση που έκανε φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο στην πορεία του Ολλανδού πρώην προπονητή.

Ο 66χρονος διηγήθηκε μία ιστορία με πρωταγωνιστές μερικούς από τους παίκτες του εκείνη την εποχή, λέγοντας πως είχε έλλειψη επαγγελματισμού και δεν άκουγαν καμία από τις διορθώσεις που εκείνος πρότεινε μαζί με τους συνεργάτες του.

«Έστελνα emails στους παίκτες μου μέσα από τα οποία τους έκανα κάποιες παρατηρήσεις και τους έλεγα σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθούν. Αυτός ήταν και ένας τρόπος να έρχονται προετοιμασμένοι στις συναντήσεις που είχαμε.

 Φρόντιζα πάντα να παρακολουθώ με ενημερώσεις ποιοι παίκτες διάβαζαν αυτά τα emails και ποιοι όχι. Τους έδινα την δυνατότητα για συζητήσεις ακόμα και στο σπίτι, ώστε να τα λέμε ξεχωριστά και από κοντά.

Πολλοί στην Γιουνάιτεντ δεν έμπαιναν καν στον κόπο να τα διαβάσουν, αυτό δείχνει τρομερή έλλειψη επαγγελματισμού».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φαν Χάαλ : «Αρκετοί παίκτες στην Γιουνάιτεντ είχαν έλλειψη επαγγελματισμού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.