ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ: «Επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στο PAOKTV για το ματς με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει επιθετικά ώστε να κερδίσει.
Μπίσεσβαρ: «Επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στον Παναθηναϊκό» (vid)

Την Κυριακή (3/11, 20:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μιλάει στο κανάλι του δικεφάλου στο youtube και να αναφέρει στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του έτσι ώστε να επικρατήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα ενδεκάδας για το ντέρμπι

O Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει επιθετικά, περιμένοντας την ίδια ώρα από τους «πράσινους» να παίξουν αμυντικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπίσεσβαρ:

Πώς περιμένεις να παίξει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα;

«Πιστεύω ότι θα παίξουν αμυντικά επειδή παίζουν στην έδρα μας και γνωρίζουν από πέρσι το στυλ παιχνιδιού μας. Ελπίζω ότι και αυτοί θα θέλουν να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και για εμάς, αλλά και για τους οπαδούς».

Τι στυλ πρέπει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τους τρεις βαθμούς;

«Αυτό που ακολουθούμε πάντα. Επιθετικό ποδόσφαιρο με αυτοπεποίθηση, να μην «τρελαθούμε» από την ενδεχόμενη πίεση. Πιστεύω ότι αν παίξουμε το παιχνίδι μας όλα θα πάνε καλά».

Δείτε παρακάτω τον Μπίσεσβαρ σε βίντεο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπίσεσβαρ: «Επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στον Παναθηναϊκό» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.