ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει ίδιο σύστημα και παίκτες, όπως στο ντέρμπι με την ΑΕΚ – Τι γίνεται με τον Ομάρ
Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το Σάββατο ένα δύσκολο ματς, όπως είναι αυτό με την Ξάνθη. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει την ίδια του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, το τελευταίο διάστημα, δεν αφήνει να φανούν πολλές από τις σκέψεις του. Δεν είναι λίγες οι φορές, που άλλα δοκίμαζε στις προπονήσεις και άλλα έκανε στα επίσημα παιχνίδια.

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως οι παίκτες του μπορούν να παίξουν πολλά συστήματα. Τα οποία δουλεύουν στις προπονήσεις.

Για τον λόγο αυτό ανακοινώνει την ενδεκάδα την ίδια μέρα των αγώνων.

Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη, ο Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε πως θα εμπιστευτεί τους ίδιους ένδεκα με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το 4-3-3 και τον Καμαρά να έχει τον ρόλο του δημιουργού. Βέβαια όπως επεσήμανε το Sportime, ο Αφρικανός μέσος, στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκε περισσότερο ως δεκάρι.

Δηλαδή ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε περισσότερο με σχήμα 4-2-3-1, παρά το 4-3-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Κάτι που απέδωσε εξαιρετικά, ενώ ο Καμαρά έβαλε κι ένα φανταστικό γκολ.

Διαβάστε επίσης – Η επιστροφή του Κοβάσεβιτς

Έτσι με βάση τα όσα άφησε να φανούν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις στο αρχικό. Αλλά αυτές δεν έχουν να κάνουν με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ αναμένεται να είναι στον πάγκο και να μπει στην εξέλιξη του αγώνα.

Ολυμπιακός και Ομάρ

Παράλληλα υπάρχει ένα μικρό θέμα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αντιμετωπίζει μια ίωση. Έχει πάρει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και την Παρασκευή ένιωθε καλύτερα.

Το Σάββατο θα φανεί καλύτερα η κατάσταση του και οι προβλέψεις λένε πως τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Πάντως για τον λόγο αυτό μπήκε στην αποστολή ο Μπρούνο Γκασπάρ. Να υπάρχει εναλλακτική στα μπακ, αν αγωνιστεί ο Τοροσίδης και μείνει εκτός ο Ομάρ.

Γιατί ο Πορτογάλος μπακ, μπορεί να αγωνιστεί δεξιά αλλά και αριστερά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Μαρτίνς για την ενδεκάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!