ΠΑΟΚ

Κρέσπο: «Ο τρόπος να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος
Κρέσπο: «Ο τρόπος να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, τονίζοντας πως ο «δικέφαλος» θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια διάθεση για να κερδίσει τον αγώνα.

Επίσης, ο Ισπανός τόνισε πως οι νταμπλούχοι πρέπει να ανεβάζουν την απόδοσή τους παιχνίδι με το παιχνίδι.

Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, στο επίσημο κανάλι των νταμπλούχων:

«Ελπίζω να δω την ομάδα, όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια. Με την ίδια ψυχολογία, με επιθετικότητα για να ανακτήσει την μπάλα και να κρατήσει την κατοχή της για να φτιάξει παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Το τελευταίο είναι και το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και όχι απλά να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά να γινόμαστε και καλύτεροι. Αυτό θα είναι το καλύτερο για εμάς.

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού:

«Δεν μας επηρεάζει. Ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια ομάδα με ιστορία. Είναι μια νέα ομάδα, καθώς αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, αλλά είναι μια νεανική ομάδα, με ποιότητα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Είδαμε σε πολλά παιχνίδια να βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρω ότι θα δώσουμε το 100%. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε το τρίποντο, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», δήλωσε ο Άνχελ Κρέσπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Τριετία με ρεκόρ 15-3! (vids)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρέσπο: «Ο τρόπος να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.