MEDIA

GNTM: Φωτογράφιση… τσόντα, φάνηκαν όλα (vid)

Το φετινό GNTM δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει με τις δοκιμασίες των επίδοξων μοντέλων. Βέβαια μερικές φορές ξεπερνάνε τα… όρια.  Το ριάλιτι μόδας θέλει να δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από τις δοκιμασίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μοντέλες. Αυτή τη φορά η δοκιμασία επάθλου είχε να κάνει με την υπεραλίευση που...
GNTM: Φωτογράφιση… τσόντα, φάνηκαν όλα (vid)

Το φετινό GNTM δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει με τις δοκιμασίες των επίδοξων μοντέλων. Βέβαια μερικές φορές ξεπερνάνε τα… όρια. 

Το ριάλιτι μόδας θέλει να δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από τις δοκιμασίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μοντέλες. Αυτή τη φορά η δοκιμασία επάθλου είχε να κάνει με την υπεραλίευση που γίνεται από τους ψαράδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM spoiler διαρροή 4/11: Οριστικό! Αυτή αποχωρεί απόψε! (vids)

Τα κορίτσια λοιπόν με έντονα νύχια, μακριά μαλλιά που έφταναν μέχρι το στήθος και μια ουρά γοργόνας έπρεπε να βγάλουν στην φωτογραφία την οργή τους για αυτή την κατάσταση. Πάνω σε μια βάρκα και “παγιδευμένες” στα δίχτυα έπρεπε να βγάλουν το απαιτούμενο συναίσθημα.

Μόνο που… η φωτογράφιση ήταν παραπάνω αποκαλυπτική από όσο έπρεπε. Η παραγωγή μάλιστα στα περισσότερα κορίτσια έβαλε μωσαϊκό για να μην φαίνονται τα απόκρυφα σημεία των κοριτσιών του GNTM.

 

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που το ριάλιτι μόδας έχει σχολιαστεί για την καταλληλότητά του και την ώρα που θα έπρεπε να προβάλλεται.

Νικήτρια της δοκιμασίας, που κέρδισε το ταξίδι στην Μύκονο ήταν η Χαρά, η οποία πήρε μαζί της την Κάιζερ στο νησί των ανέμων.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM: Φωτογράφιση… τσόντα, φάνηκαν όλα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.