ΠΑΡΑFOOTBALL

Θα ξεχάσουν πώς είναι να πληρώνεσαι…

Ούτε ευρώ δεν έχουν δει αρκετοί ποδοσφαιριστές σε ομάδες της Super League μέσα στο 2018
Θα ξεχάσουν πώς είναι να πληρώνεσαι…

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Δεν βλέπετε τι γίνεται στον Παναθηναϊκό; Λίγες είναι οι ομάδες στη Super League που πληρώνουν στην ώρα τους ή έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Οι περισσότερες όχι μόνο το τρενάρουν, αλλά τα αφήνουν μέχρι να έρθει το ζόρι της αδειοδότησης και εκεί έρχεται η στιγμή που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για παράδειγμα, από τη στιγμή που μπήκε το 2018 (οι φάκελοι αδειοδότησης είναι μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους) δεν είναι λίγες οι ΠΑΕ που δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ στους ποδοσφαιριστές τόσο σε επαρχία όσο και στην Αθήνα.

Την κορυφαία ατάκα, μάλιστα, είπε παίκτης επαρχιακής ομάδας πρόσφατα. Όταν ρωτήθηκε εάν μετά το φινάλε του πρωταθλήματος πήρε κάποια χρήματα απάντησε «εδώ δε μου έχουν πει ακόμα να ανοίξω λογαριασμό, θα με πληρώσουν;». Για την ιστορία, είναι από αυτούς που πήραν μεταγραφή τον Ιανουάριο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα ξεχάσουν πώς είναι να πληρώνεσαι…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.