STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένταση με οπαδούς του Άρη και  ΜΑΤ, με… φόντο τον ΠΑΟΚ (vid)

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 17:00, έξω από το Αλεξάνδρειο, μεταξύ οπαδών του Άρη και δυνάμεων των ΜΑΤ.
Ένταση με οπαδούς του Άρη και  ΜΑΤ, με… φόντο τον ΠΑΟΚ (vid)

«Ξέφυγε» η κατάσταση λίγο πριν το τζάμπολ (17:00) του εντός έδρας αγώνα του Άρη με το Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Basket League. Όπως αναφέρει η σελίδα «thestival.gr» υπήρξαν επεισόδια (φωτογραφία) έξω από το «Nick Galis Hall»  μεταξύ των οπαδών του Άρη και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 150 οπαδών του Άρη, κινήθηκε προς την οδό Εγνατία για να επιτεθεί σε διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ στο όποιο επέβαιναν οπαδοί του ΠΑΟΚ! Θυμίζουμε ότι ο δικέφαλος υποδέχεται στις 18:00 την ΑΕΛ για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Πάντοτε σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυνάμεις της Αστυνομίας απώθησαν τους νεαρούς οπαδούς των «κίτρινων» προς το Παλέ κάνοντας χρήση χημικών. Η ένταση διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά ενώ η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική λόγω της χρήσης των δακρυγόνων.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το περιστατικό

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένταση με οπαδούς του Άρη και  ΜΑΤ, με… φόντο τον ΠΑΟΚ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.