STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Αρης 1-1: Τα είχε όλα, όχι και νικητή!

ΑΕΚ - Αρης 1-1: Σε ένα γεμάτο ματς στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο Αρης έμειναν στο 1-1 στο ΟΑΚΑ, με την Ενωση να πετά ακόμη δύο βαθμούς.
ΑΕΚ – Αρης 1-1: Τα είχε όλα, όχι και νικητή!

ΑΕΚ – Αρης 1-1: Σε ένα γεμάτο ματς στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο Αρης έμειναν στο 1-1 στο ΟΑΚΑ, με την Ενωση να πετά ακόμη δύο βαθμούς.

Η Ενωση σε ένα πολύ κακό βράδυ, πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που πήρε απόψε βαθμό στο ματς με τον Αρη. Για αυτό χρειάστηκε η ανοησία του Ιντέγε με την κόκκινη κάρτα και το πέναλτι που έδωσε στην ΑΕΚ ο Ευαγγέλου. Ειδάλλως ο Αρης των 10 παικτών θα είχε πάρει νίκη στο ΟΑΚΑ.

Ο Αρης είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και δεν βρήκε γκολ. Και το βρήκε στο 64′ όταν έπαιζε με 10 παίκτες. Ο Μάνταλος ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο Ευαγγέλου όταν είδε και το VAR. Και τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το 98’…

Το ματς ΑΕΚ-Αρης

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έμοιαζε μια ομάδα απαθέστατη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αρης κυκλοφορούσε την μπάλα, δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ, έβαζε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή από τον άξονα και τα άκρα, με την Ενωση να αδυνατεί να αντιδράσει στην προτελευταία γραμμή της αμυντικής λειτουργίας. Σιμόες και Σιμάο αδυνατούσαν να βοηθήσουν ανασταλτικά, ενώ και ο Λόπες είχε μεγάλα προβλήματα στην πλευρά του. Στην επίθεση ο Μάνταλος έδειχνε χαμένος πίσω από τον Ολιβέιρα που δεν ήξερε που να πάει, ενώ οι ακραίοι αδυνατούσαν να απειλήσουν. Οι χαφ του Αρη κουβαλούσαν με άνεση την μπάλα, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειχνε καλύτερη σε όλα σε σχέση με την Ενωση. Για αυτό και ο κόσμος της ΑΕΚ αντέδρασε. Στο ημίωρο και στο τέλος του ημιχρόνου αποδοκίμασε έντονα τους «κιτρινόμαυρους» για την εικόνα τους στο ΟΑΚΑ.

Στο β’ ημίχρονο… όλα

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ξεκίνησαν… ιδανικά, αλλά η ΑΕΚ ούτε αυτό δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί. Ο Ιντέγε στο 53’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι πάτησε στον μηρό αντιαθλητικά τον Μάνταλο. Ο Ευαγγέλου μέσω του VAR έδειξε την κόκκινη κάρτα, αλλά η ΑΕΚ δεν… ξύπνησε ούτε με αυτό. Ο Κωστένογλου έβαλε αμέσως τον Γιακουμάκη για να γεμίσει την περιοχή. Αλλά δεν έφτανε. Και στο 64’ από μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Αρης σκόραρε με τον Λάρσον, ένα γκολ που δικαιούταν από το πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΚ έβαλε και τον Αλμπάνη για να απειλήσει. Και δυσκολευόταν να το κάνει. Τελικά στο 81’ ο Μάνταλος με… καθυστερημένο πέναλτι λόγω VAR και Ευαγγέλου, ισοφάρισε σε 1-1. Σε μια φάση αμφισβητούμενη που ο διαιτητής έδωσε λόγω VAR.

Μέχρι το τέλος η κακή ΑΕΚ απόψε προσπάθησε να βρει και άλλο γκολ. Το άγγιξε 2-3 φορές, αλλά τελικά το 1-1 έμεινε και η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πέταξε ακόμη δύο βαθμούς.

ΑΕΚ – Αρης 1-1

ΑΕΚ (Ν. Κωστένογλου, 4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης (74’ Παουλίνιο), Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Σιμάο (65’ Αλμπάνης), Βέρντε, Μάνταλος, Ντέλετιτς (61’ Γιακουμάκης), Ολιβέιρα

Αρης (Μ. Ενινγκ, 4-2-3-1): Τσιλιγγίρης, Σάσα (90’+ Σόουζα), Ρόουζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Μπα, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα (72’ Μαντσίνι), Φετφατζίδης (58’ Λάρσον), Ιντέγε

Ο Ευαγγέλου χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Μάνταλο (47’), Βράνιες (80’), Γιακουμάκης (80’), Ρόουζ (78’), Βέλεθ (80’), ενώ απέβαλε τον Ιντέγε με απευθείας κόκκινη στο 53’.

To LIVE του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – Αρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλανόπουλος: Εκτός αποστολής στο… παρά πέντε!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Αρης 1-1: Τα είχε όλα, όχι και νικητή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...