MEDIA

GNTM αποχώρηση spoiler 26/11: Τεράστια ανατροπή! Αυτή φεύγει, οριστικό

GNTM αποχώρηση spoiler 26/11: Το Star Channel κάνει παιχνιδάκια και προσπαθεί να μας μπερδέψει με τα κορίτσια που αποχωρούν και τα κορίτσια που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι. GNTM αποχώρηση spoiler 26/11 Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/11) σε πολλούς δεν άρεσε το γεγονός ότι καμία δεν αποχώρησε από το GNTM. Η Κάτια, η Ασημίνα και η Χαρά βρέθηκαν...
GNTM αποχώρηση spoiler 26/11: Τεράστια ανατροπή! Αυτή φεύγει, οριστικό

GNTM αποχώρηση spoiler 26/11: Το Star Channel κάνει παιχνιδάκια και προσπαθεί να μας μπερδέψει με τα κορίτσια που αποχωρούν και τα κορίτσια που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι.

GNTM αποχώρηση spoiler 26/11

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/11) σε πολλούς δεν άρεσε το γεγονός ότι καμία δεν αποχώρησε από το GNTM. Η Κάτια, η Ασημίνα και η Χαρά βρέθηκαν ένα βήμα με το πόδι εκτός του ριάλιτι μόδας, αλλά η Καγιά ανακοίνωσε ότι καμία δεν θα έφευγε.

Ναι ρίξανε και σε εμάς γκάφα. Επειδή θέλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι σας, ναι κάναμε λάθος. Αλλά τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και εμείς όχι μόνο πήραμε το μάθημά μας, αλλά σας έχουμε καυτό spoiler. Και μιλάμε για τεράστια ανατροπή.

Όχι δεν θα δούμε απόψε κάποιο μέλος των FF να αποχωρεί, αλλά θα έχουμε αποχώρηση έκπληξη.

Διαβάστε επίσης- GNTM 2 διαρροή 26/11: Τότε θα γίνει ο τελικός (vid)

Νωρίτερα σας είχαμε πει ότι μέσα από το τρέιλερ αποκαλύφθηκε ότι απόψε θα επιστρέψουν τρεις κοπέλες. Η Ελευθερία, η Εμμανουέλα και η Πόπη (μπορεί να μην την θυμάσαι γιατί έφυγε στην πρώτη δοκιμασία αποχώρηση) θα επιστρέψουν, όχι όμως δριμύτερες.

Έτσι όπως μπήκαν, έτσι θα ξαναφύγουν από το σπίτι του GNTM. Τα τρία κορίτσια δεν άρπαξαν την ευκαιρία τους από τα μαλλιά και θα χρειαστεί να μαζέψουν και πάλι τις βαλίτσες τους.

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν η γλυκιά Εμμανουέλα δεν θα τα πάει τόσο καλά και γρήγορα θα αποχωριστεί τις φίλες της.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM αποχώρηση spoiler 26/11: Τεράστια ανατροπή! Αυτή φεύγει, οριστικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.