MEDIA

GNTM: Οι αντιδράσεις των κοριτσιών στις επιστροφές (vid)

Τα κορίτσια του GNTM έμαθαν στο σετ της φωτογράφισης ότι θα επιστρέψουν τρία μοντέλα στον διαγωνισμό τα έχασα. Δείτε πως αντέδρασαν οι κοπέλες όταν συνάντησαν τις παλιές τους συμπαίκτριες. Η Ελευθερία, η Πόπη και η Εμμανουέλα μόλις έκαναν την εμφάνιση τους στον χώρο της φωτογράφισης άφησαν άναυδες τις υπόλοιπες κοπέλες. Άλλες άρχισαν να ουρλιάζουν όπως...
GNTM: Οι αντιδράσεις των κοριτσιών στις επιστροφές (vid)

Τα κορίτσια του GNTM έμαθαν στο σετ της φωτογράφισης ότι θα επιστρέψουν τρία μοντέλα στον διαγωνισμό τα έχασα. Δείτε πως αντέδρασαν οι κοπέλες όταν συνάντησαν τις παλιές τους συμπαίκτριες.

Η Ελευθερία, η Πόπη και η Εμμανουέλα μόλις έκαναν την εμφάνιση τους στον χώρο της φωτογράφισης άφησαν άναυδες τις υπόλοιπες κοπέλες. Άλλες άρχισαν να ουρλιάζουν όπως η Κέισι και άλλες πέταγαν “φωτιές” από τα μάτια τους.

Διαβάστε επίσης- GNTM αποχώρηση spoiler 26/11: Τεράστια ανατροπή! Αυτή φεύγει, οριστικό

Δείτε το βίντεο και τις αναμφίβολα ενδιαφέρουσες αντιδράσεις:

Η τριάδα των FF που έχει απομείνει μέσα στο ριάλιτι μόδας δεν χάρηκε τόσο με αυτή την εξέλιξη. Ειδικά η Ασημίνα νευρίασε τόσο πολύ που το πρόσωπο της κοκκίνισε. Αυτή που χάρηκε περισσότερο από όλα τα κορίτσια ήταν η Κέισι γιατί η κολλητή της μπήκε και πάλι στο παιχνίδι.

Η Πόπη και η Κέισι ήταν κολλητές πριν μπουν στο παιχνίδι και τις δένουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM: Οι αντιδράσεις των κοριτσιών στις επιστροφές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.