ΙΤΑΛΙΑ

Η πατρική αγκαλιά του Μπουφόν στον Ντοναρούμα… (vid)

O τερματοφύλακας της «Γιούβε»,έσπευσε να παρηγορήσει τον Ντοναρούμα, μετά το τέλος του εφιαλτικού τελικού του Κυπέλλου για την Μίλαν. Μπορεί να βρέθηκε στο «στόχαστρο» επικρίσεων για τα τραγικά λάθη που έκανε στην βαριά ήττα και την «τεσσάρα» που δέχτηκε η Μίλαν από την Γιουβέντους, στον τελικό του Κυπέλλου της Ιταλίας, όμως είχε την συμπαράσταση του...
Η πατρική αγκαλιά του Μπουφόν στον Ντοναρούμα… (vid)

O τερματοφύλακας της «Γιούβε»,έσπευσε να παρηγορήσει τον Ντοναρούμα, μετά το τέλος του εφιαλτικού τελικού του Κυπέλλου για την Μίλαν.

Μπορεί να βρέθηκε στο «στόχαστρο» επικρίσεων για τα τραγικά λάθη που έκανε στην βαριά ήττα και την «τεσσάρα» που δέχτηκε η Μίλαν από την Γιουβέντους, στον τελικό του Κυπέλλου της Ιταλίας, όμως είχε την συμπαράσταση του Μπουφόν, μετά το τέλος του αγώνα.

Η κούπα των εννιά λεπτών ανήκει στη Γιουβέντους (vids)

Ο γκολκίπερ της «Μεγάλης Κυρίας», λίγο πριν την απονομή πήγε αγκάλιασε και «φιλοδώρησε» με μια… πατρική σφαλιάρα τον συνονόματο του Τζιάνλουίτζι Ντοναρούμα, προκειμένου να τον παρηγορήσει.

Εξάλλου είναι γνωστή η εκτίμηση που έχει ο «Τζίτζι» Μπουφόν, στον γκολκίπερ των «ροσονέρι», αφού παλιότερα είχε χαρακτηρίσει ως διάδοχο του κάτω από τα γκολποστ της Εθνικής Ιταλίας τον 19χρονο τερματοφύλακα, που είναι και ο αναπληρωματικός του στην «Σκουάτρα Αντζούρα».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πατρική αγκαλιά του Μπουφόν στον Ντοναρούμα… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.