ΒΟΛΕΪ

Μουνιόθ στο Sportime.gr: «Τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, Φερνάντο Μουνιόθ, μίλησε στο sportime.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Μουνιόθ στο Sportime.gr: «Τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό»

Με το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Μουνιόθ έτρεξε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την γυναίκα και τα παιδιά του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά από μία μεγάλη σε διάρκεια σεζόν, γεμάτη αγώνες, ένοιωθε χαρούμενος και ανακουφισμένος που τελείωσε θετικά, ενώ θα βρει επιτέλους και λίγο χρόνο να περάσει μαζί με την οικογένειά του.

Ο προπονητής των νέων πρωταθλητών Ελλάδος στο βόλεϊ, μίλησε στο Sportime.gr μετά το τέλος του τρίτου τελικού, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, αλλά αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του που λήγει φέτος και το αν θα ήθελε να μείνει στην ομάδα.

 

-Ήταν μια μεγάλη σε διάρκεια σεζόν για εσάς, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά παρ’ όλα αυτά τελειώσατε αήττητοι το πρωτάθλημα. Τι γεύση σας αφήνει το τέλος της σεζόν;

«Κατ’ αρχήν είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς  πως ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Πέρασαν τρεις σεζόν που δεν το είχε κατακτήσει η ομάδα και έπρεπε να το πάρουμε φέτος. Αν εξαιρέσει κανείς τον ημιτελικό στο κύπελλο, δεν χάσαμε άλλο ματς στην Ελλάδα. Και μέσα σε μια χρονιά με σερί παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήταν τεράστιο επίτευγμα»

 

-Υπήρχε κάποια στιγμή στην σεζόν που ανησυχήσατε λόγω του προγράμματος;

«Εχουμε εξαιρετικό ρόστερ, μια διοίκηση πολύ οργανωμένη, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και ένα πολύ καλό τιμ που φρόντιζε για όλα. Όταν έχεις όλα αυτά δεν ανησυχείς. Υπάρχουν βέβαια και οι τραυματισμοί στη μέση, αλλά έγινε σωστή δουλειά. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε ένα τέτοιο κλαμπ.

 

-Η χρονιά έκλεισε με τρεις τελικούς στις τέσσερις διοργανώσεις. Τι σας έμεινε από όλο αυτό;

«Όπως είπα, ο βασικός στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Το Τσάλεντζ Καπ θέλαμε να είχαμε μια καλή πορεία. Είμαστε ευτυχισμένοι που φτάσαμε ως τον τελικό και μακάρι να τον κερδίζαμε κιόλας. Φέραμε το πρωτάθλημα που το ήθελαν πολύ και οι οπαδοί και φάνηκε στον τελευταίο μας αγώνα»

 

-Το συμβόλαιό σας τελείωσε φέτος. Έχετε σκεφτεί το μέλλον σας στον Ολυμπιακό και για του χρόνου.

«Δεν έχουμε μιλήσει με την διοίκηση ακόμη. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος και τυχερός που εργάζομαι στον Ολυμπιακό».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουνιόθ στο Sportime.gr: «Τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.