NBA

Κερ: «Όταν απειλούμαστε είμαστε καλύτεροι» (vid)

Για την σειρά με τους Ρόκερς μίλησε ο προπονητής των Γουόριορς
Κερ: «Όταν απειλούμαστε είμαστε καλύτεροι» (vid)

Μετά από πολύ καιρό οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αντιμετωπίζουν στους τελικούς της Δύσης μία ομάδα και συγκεκριμένα τους Χιούστον Ρόκετς με μειονέκτημα έδρας.

Αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα θέλησε  να σχολιάσει ο Στιβ Κερ, του οποίου η ομάδα πρέπει να πάρει μία νίκη εκτός έδρας για να μπορέσει να προκριθεί στους τελικούς του NBA, για πρώτη φορά από τη χρονιά που ανέλαβε.

Κάτι τέτοιο σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι πρόβλημα, αφού οι παίκτες του αντιδρούν καλύτερα όταν βρίσκονται υπό πίεση.

Μάλιστα ο Αμερικανός τεχνικός ρωτήθηκε και για τη δίψα που έχουν οι Ρόκετς, απαντώντας πως οι Γουόριορς βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο όντας ήδη δύο φορές πρωταθλητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι διαφορετικό να πρέπει να αγωνιστείς εκτός έδρας και να πρέπει να κερδίσεις, αλλά οι παίκτες μας δέχονται δοκιμασία και αν και δεν έχουμε έχουμε την έδρα για πρώτη φορά, γινόμαστε καλύτεροι όταν απειλούμαστε. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Μου αρέσει το πώς είμαστε αυτή τη στιγμή γιατί οι παίκτες μας έχουν δαχτυλίδια. Κατά τη γνώμη μου το πρώτο δαχτυλίδι είναι το πιο δύσκολο και σαν μονάδες αλλά και σαν ομάδα γιατί δεν ξέρεις αν μπορείς να το πετύχεις, αλλά όταν κερδίζεις το πρώτο τα πράγματα αλλάζουν και θες να το κάνεις ξανά γιατί είναι απίστευτο το αίσθημα αλλά μου αρέσει πολύ η θέση μας, γιατί θα μπούμε στο παιχνίδι ξέροντας ότι είμαστε οι πρωταθλητές και πάμε να πάρουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κερ: «Όταν απειλούμαστε είμαστε καλύτεροι» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.