ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Επτά νεκροί από πυροβολισμούς

Ανάμεσά τους και 4 παιδιά
Αυστραλία: Επτά νεκροί από πυροβολισμούς

Συνολικά επτά άτομα βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμούς, σε ιδιοκτησία κοντά στην τουριστική πόλη Όσμιγκτον στη νοτιοδυτική Αυστραλία, ανάμεσα τους και 4 παιδιά.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, πρόκειται για ένα από τα χειρότερα περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία 22 χρόνια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη φάρμα περίπου στις 5:15 το πρωί της Παρασκευής (ώρα Αυστραλίας) και βρήκαν δύο ενηλίκους έξω από το οίκημα ενώ τα υπόλοιπα πέντε θύματα βρέθηκαν μέσα στο κτίριο, ενώ σύμφωνα με τις αρχές όλοι κατοικούσαν στην ιδιοκτησία.

«Είναι μια αδιανόητη τραγωδία που θα έχει επιπτώσεις στις οικογένειες που εμπλέκονται και την τοπική κοινωνία» ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έγκλημα «αυτοκτονίας-δολοφονίας», ανέφεραν οι αρχές

Η αστυνομία προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους συγγενείς των θυμάτων, ενώ ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα και οι ηλικίες των νεκρών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυστραλία: Επτά νεκροί από πυροβολισμούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.