ΙΤΑΛΙΑ

Μανωλάς: «Η Γιούβε έχει ισχυρότερη νοοτροπία νικητή από εμάς»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα
Μανωλάς: «Η Γιούβε έχει ισχυρότερη νοοτροπία νικητή από εμάς»

Στην παραδοχή ότι η προσεχής αντίπαλος Γιουβέντους διαθέτει ισχυρότερη νοοτροπία νικητή από την ομάδα του προέβη ο Κώστας Μανωλάς.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα παραχώρησε δηλώσεις στο “Sky Sport 24» όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γκολ του επί της Μπαρτσελόνα, τα ματς με τη Λίβερπουλ και το μέλλον του.

«Είμαι καλύτερα, σήμερα έτρεξα και αύριο (σ.σ. 12/5) θα τα δώσω όλα για να προσπαθήσω να συμπεριληφθώ στην αποστολή», είπε αρχικά για την κατάστασή του.

Ερωτηθείς για τις διαφορές της Ρόμα με τη Γιουβέντους, ο Μανωλάς απάντησε: «Η διαφορά των 18 βαθμών είναι μεγάλη. Νομίζω ότι το βασικό τους προτέρημα είναι ότι δεν κάνουν λάθη, αποφεύγουν τα στραβοπατήματα… Έχουν ισχυρότερο πνεύμα νικητή απ’ ότι εμείς.

Αυτή είναι η νέα εμφάνιση της Ρόμα (pic)

Αναφορικά με το Champions League δήλωσε: «Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Αποδείξαμε ότι είμαστε μια σκληρή και ενωμένη ομάδα. Θα μπορούσαμε να πάμε και στον τελικό. Δυστυχώς η ήττα με 5-2 στο πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ δεν μας έδινε πολλές ελπίδες, όμως εμείς εξακολουθούσαμε να πιστεύουμε ότι είμαστε πολύ κοντά».

Σχετικά με το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα τόνισε: «Ένα πολύ ισχυρό και εκπληκτικό συναίσθημα. Θα το θυμάμαι πάντα».

Με αφορμή το προσεχές ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, ο αμυντικός της Ρόμα ρωτήθηκε για τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν: «Το να βάζεις 26 και 23 γκολ δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ καλοί επιθετικοί, αλλά νομίζω ότι και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω.

Ο Τζέκο έχει ταχύτητα, τεχνική, δύναμη και εξυπνάδα. Ο Σικ είναι νέος, έχει αξία και ποιότητα, δυστυχώς όμως αντιμετώπισε μερικά προβλήματα τραυματισμού μεσούσης της σεζόν. Δεν είναι εύκολο να επανέλθει γρήγορα, αλλά διαθέτει ποιότητα και θα το αποδείξει. Αν έχεις ποιότητα, δικαιώνεσαι.

Ερωτηθείς για τον Άλισον, ο Μανωλάς σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα. Νομίζω με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, αλλά ακόμη έχει να αποδείξει πολλά γιατί διανύει την πρώτη του σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να συνεχίσει έτσι και τα επόμενα χρόνια».

Τέλος, για τον εαυτό του επεσήμανε: «Έχω τέσσερα χρόνια συμβολαίου και τώρα μπορώ να σκεφτώ με περισσότερη ηρεμία. Το κοντινό μου μέλλον είναι εδώ στη Ρώμη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανωλάς: «Η Γιούβε έχει ισχυρότερη νοοτροπία νικητή από εμάς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.