ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ξάνθη – Άρης: Άλλαξε η μέρα του πρώτου αγώνα

Κατά μία ημέρα μετατέθηκε η μέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα Ξάνθη - Άρης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ.
Ξάνθη – Άρης: Άλλαξε η μέρα του πρώτου αγώνα

Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης Ξάνθη – Άρης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αρχικά η ΕΠΟ είχε ενημερώσει ότι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Με νέα ενημέρωση το μεσημέρι της Τετάρτης, η ελληνική Ομοσπονδίας «τοποθέτησε» την αναμέτρηση για την Τετάρτη 8 του μηνός. Η ώρα έναρξης διατηρήθηκε ως είχε, δηλαδή η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 21:30.

Έτσι το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Aναλυτικά:

Τρίτη 7/1

ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος 19.30

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 21.30

Τετάρτη 8/1

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 15.00

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 15:00

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 17.15

Καλαμάτα-Ολυμπιακός 19.30

Ξάνθη – Άρης 21.30

Πέμπτη 9/1

Τρίκαλα-Λαμία 19:30

Οι ρεβάνς θα γίνουν 14-16 Ιανουαρίου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 23 Μαϊου σύμφωνα με το καλεντάρι της χρονιάς που είχε δώσει στη δημοσιότητα η ΕΠΟ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη – Άρης: Άλλαξε η μέρα του πρώτου αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.