ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κρίνει πολλά ο τελικός

Κρας τεστ το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ανοιχτό να γίνει ακόμα και άμεση αναδιάρθρωση
Κρίνει πολλά ο τελικός

Το πρωτάθλημα τελείωσε, αλλά αρκετές ΠΑΕ έχουν σηκώσει «χειρόφρενο» και περιμένουν. Τι; Τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Αναμέτρηση στην οποία διακυβεύονται πολλά. Πολλά, σε σχέση με την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλην του Grexit.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr η ομαλή ή όχι διεξαγωγή του σαββατιάτικου (12/5) αγώνα, θα «κουμπώσει» και την ταχύτητα με την οποία θα τρέξουν οι εξελίξεις που αφορούν στην αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν όλα κυλήσουν κατ’ ευχή, οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν by the book και πάνε για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20. Αν «στραβώσουν» τα πράγματα οι «στροφές» θα ανέβουν και το πιθανότερο είναι η αναδιάρθρωση να γίνει άμεσα. Πιο άμεσα δεν γίνεται. Το γεγονός ότι όντως είναι παράτυπο βάσει ΚΑΠ, ισχύει, αλλά δεν θα είναι η πρώτη (ούτε η τελευταία) φορά που θα καταστρατηγηθούν κανονισμοί.

«Σύμμαχος» η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ την οποία θα επικαλεστεί η ΕΠΟ, έχοντας και την… αβάντα Βασιλειάδη, για να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο με Super League1 και Super League2…χθες!

Oι ομάδες από την 10η θέση και κάτω (εξαιρείται ο Παναθηναϊκός που έχει σοβαρότερα προβλήματα να λύσει), είναι ενήμερες και έχουν σταματήσει τις όποιες διαδικασίες αφορούν στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν περιμένοντας το αποψινό ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με λίγα λόγια, αλλιώς θα κινηθούν αν τη νέα σεζόν ο στόχος θα είναι να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Super League 2 (θα «πέφτουν» έξι ομάδες), με τις πιθανότητες να μην είναι και πάρα πολλές και αλλιώς αν πέσουν από τώρα και θέσουν ως στόχο την άμεση επιστροφή τους στην… κανονική Super League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρίνει πολλά ο τελικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!