ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μπασκόνια: Επιστρέφει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)

Επιστρέφει στην Μπασκόνα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς
Μπασκόνια: Επιστρέφει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)

Έντονες ήταν οι φήμες επιστροφής του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην Μπασκόνια, κάτι που πήρε επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 62χρονο τεχνικό, που στο παρελθόν την είχε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ACB: Βαριά ήττα για Λαρεντζάκη, Σάκοτα (vids)

Στα δύο προηγούμενα περάσματα του, ο Ιβάνοβιτς είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2002 και το 2010 και τα Κύπελλα των 2002, 2004 και 2009.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να φέρει την Μπασκόνια ξανά στην κορυφή, με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, με τις ομάδες που έχουν δημιουργήσει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπασκόνια: Επιστρέφει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.