ΑΕΚ BC

Σάκοτα: «Η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final Four»

Τα παράπονα του Ντράγκαν Σάκοτα για την περίοδο ξεκούρασης πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν. «Πριν μιλήσω για τον αγώνα με την Κύμη, θα ήθελα να πω ακόμα μία φορά ότι η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final Four. Mας άφησε με το ίδιο πρόγραμμα και έτσι δεν είχαμε περιθώρια...
Σάκοτα: «Η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final Four»

Τα παράπονα του Ντράγκαν Σάκοτα για την περίοδο ξεκούρασης πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν.

«Πριν μιλήσω για τον αγώνα με την Κύμη, θα ήθελα να πω ακόμα μία φορά ότι η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final Four. Mας άφησε με το ίδιο πρόγραμμα και έτσι δεν είχαμε περιθώρια ξεκούρασης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού στο Πρωτάθλημα που όλοι αγωνιζόμαστε», εξήγησε ο προπονητής της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Και συνέχισε, αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Κύμη: «Προσπαθούμε να μαζευτούμε μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να παίξουμε ακόμα και την τελευταία στιγμή, όσο καλύτερα μπορούμε της Κυριακή (13/5). Η Κύμη είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό μας. Έχει πετύχει συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα και εμείς θα παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάκοτα: «Η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final Four»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.