ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπάρκας: “Πικρία για το Κύπελλο”

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απώλεια του νταμπλ, ενώ επωμίστηκε την ευθύνη του πρώτου γκολ που δέχτηκε
Μπάρκας: “Πικρία για το Κύπελλο”

Χωρίς αμφιβολία, ο κορυφαίος της ΑΕΚ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Μπάρκας έπιασε πέναλτι και γενικώς έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του ώστε να κατακτήσει το κύπελλο. Παρόλα αυτά, ο 22χρονος τερματοφύλακας δεν το βλέπει έτσι.

Αφού συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την επιτυχία του, ο νεαρός γκολκίπερ παραδέχτηκε στην κάμερα του COSMOTE TV πως παρότι βίωσε μια εξαιρετική σεζόν με την “Ένωση”, αυτή έκλεισε με πικρό τρόπο. Παράλληλα φάνηκε να παίρνει πάνω του την ευθύνη για το πρώτο γκολ της ομάδας του Λουτσέσκου.

«Με το εάν δεν πάμε μπροστά και δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Κλείσαμε μία σεζόν πετυχημένα με το πρωτάθλημα. Υπάρχει μία πικρία για το Κύπελλο. Έχουμε ευθύνες. Έχω ευθύνη και εγώ στο φάουλ που δέχθηκα. Άξιζε τον τίτλο ο ΠΑΟΚ με την σημερινή εμφάνιση», επισήμανε ο 22χρονος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάρκας: “Πικρία για το Κύπελλο”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.