ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραπολιτικά: «Παρασκήνιο με Παναθηναϊκό, Παϊρόζ και Γιώργο Τσίπρα»

«Μπόλικο παρασκήνιο έχει, όπως μαθαίνω, η ιστορία με τον Ταϊλανδό ενδιαφερόμενο για την απόκτηση του Παναθηναϊκού.
Παραπολιτικά: «Παρασκήνιο με Παναθηναϊκό, Παϊρόζ και Γιώργο Τσίπρα»

«Μπόλικο παρασκήνιο έχει, όπως μαθαίνω, η ιστορία με τον Ταϊλανδό ενδιαφερόμενο για την απόκτηση του Παναθηναϊκού. Στο παρασκήνιο κυριαρχεί ο ξάδελφος του προέδρου Αλέξη, Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, εκτός από τη Βενεζουέλα, έχει άκρες και στην Ταϊλάνδη. Μιλάμε για τεράστιο παίκτη, που έχει απενοχοποιήσει από νωρίς το επιχειρείν στο εσωτερικό της Αριστεράς», γράφει στη στήλη του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δεν αφορά την όποια συζήτηση το πολιτικό σχόλιο. Παρατηρώντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών υπάρχει μία ομοιότητα. Η παρουσία του ονόματος του Γιώργου Τσίπρα στην προσπάθεια του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να πάρει το «τριφύλλι» και να το βγάλει από τα ζόρια. Στο ρεπορτάζ δεν προκύπτει άμεση ενασχόληση της Κυβέρνησης με το θέμα, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η ομοιότητα και το κοινό σημείο αναφοράς του σχολίου του κ. Κουρτάκη με δημοσίευμα της 5ης Μαΐου, ιστοσελίδας που ασχολείται με τα θέματα του Παναθηναϊκού και είναι συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στο εν λόγω ανυπόγραφο, ωστόσο, ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «οι Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας από την πλευρά της Κυβέρνησης προξένεψαν τον Ταϊλανδό και όσους κρύβονται πίσω απ’ αυτόν». Εύλογα δημιουργείται η απορία πως υπάρχει σύμπλευση, σ’ ένα τόσο κρίσιμο σημείο για το μέλλον των «πράσινων», ΜΜΕ συμφερόντων Μαρινάκη-Γιαννακόπουλου. Πιθανότατα πρόκειται περί σύμπτωσης, που έχει μία σημειολογική αναφορά.

Ο Γιώργος Τσίπρας είναι προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραπολιτικά: «Παρασκήνιο με Παναθηναϊκό, Παϊρόζ και Γιώργο Τσίπρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.