ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Σκανδαλάρα αν δεν αφαιρεθούν βαθμοί»

Ο Κώστας Καραπαπάς ξεκαθάρισε πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθούν για τα σοβαρά επεισόδια εντός και εκτός ΟΑΚΑ.
Καραπαπάς: «Σκανδαλάρα αν δεν αφαιρεθούν βαθμοί»

Ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε μέσα από τα social media για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό (και) του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, εκφράζοντας τη θέση του Ολυμπιακού.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επισήμανε πως θα πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αν δεν αφαιρεθούν βαθμοί από τους δύο φιναλίστ εν όψει του επόμενου Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο Facebook:

«Της εξυγίανσης έγινε! Και ο Γραμμένος μίλησε για τελικό αντάξιο του θεσμού. Σωστό είναι αυτό αν θεωρήσουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο θεσμός είναι τελικοί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Για να δούμε τώρα ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ… Για να δούμε, που είναι ο Υπουργός, που είναι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, που είναι τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου και τι θα γράψει η ΕΛ.ΑΣ που στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει συνήθως… καταρράκτη στα μάτια και δεν βλέπει πολλά…

ΥΓ.: Σε απλά ελληνικά: ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΗ” ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: «Σκανδαλάρα αν δεν αφαιρεθούν βαθμοί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.