ΑΕΚ

Ολιβέιρα: Ο καλύτερος στην Super League τον Δεκέμβριο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Δεκέμβριο του 2019 -Η διάκριση για τον Πορτογάλο σέντερ φορ
Ολιβέιρα: Ο καλύτερος στην Super League τον Δεκέμβριο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης για τον Δεκέμβριο στη Super League και μάλιστα με ποσοστό 41,05%! Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που ο σέντερ φορ ψηφίζεται κορυφαίος του μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς είχε αναδειχθεί ξανά MVP για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με δυο γκολ σε ισάριθμους αγώνες.

O Νέλσον Ολιβέιρα ξεχώρισε και εντυπωσίασε τον φίλαθλο κοινό για το χατ τρικ που πέτυχε στις αρχές Δεκεμβρίου κόντρα στον Πανιώνιο. Αυτό ήταν και το πρώτο χατ-τρικ της σεζόν στη Super League.

Φυσικά, ειδική μνεία στο βραβείο του Ολιβέιρα έκανε και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Δεύτερο βραβείο MVP στην ψηφοφορία της Super League για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό NIVEA MEN Player για τον μήνα Δεκέμβριο, μετά την ανάδειξή του σε MVP και για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολιβέιρα: Ο καλύτερος στην Super League τον Δεκέμβριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.