ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: «Βόμβα» με Σπένσερ Χόουζ! (vids)

Πάει για δεύτερο «μπαμ» ο Δικέφαλος
ΠΑΟΚ: «Βόμβα» με Σπένσερ Χόουζ! (vids)

Έτοιμη να πυροδοτήσει ακόμη μια μεταγραφική «βόμβα» είναι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, φυσικά τις… ευλογίες Σαββίδη, φέρνοντας τον Σπένσερ Χόουζ στο Παλατάκι!

Οι επαφές με τον 31χρονο φόργουορντ/σέντερ είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: BCL: Αποτελέσματα και βαθμολογίες, 10η αγωνιστική

Ο ύψους 2,16 αθλητής έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα παρκέ του NBA, φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες των Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχοντας συμπαίκτη τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και των Μιλγουόκι Μπακς, όπου συνυπήρξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν, η οικογένεια Σαββίδη είναι έτοιμη να «πυροδοτήσει» νέα «βόμβα» στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Δείτε τον Σπένσε Χόουζ εν δράσει:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Βόμβα» με Σπένσερ Χόουζ! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.