NBA

Τους άφησε με ανοικτό το στόμα ο Τζέιμς

Τρέλανε κόσμο ο «Βασιλιάς», ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου έκανε μία τρομερή επίδειξη της φωτογραφικής του μνήμη, αναλύοντας με την παραμικρή λεπτομέρεια μία σειρά από φάσεις
Τους άφησε με ανοικτό το στόμα ο Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι αδιαμφισβήτητα πολύ μεγάλος παίκτης, ίσως ο καλύτερος της εποχής του και εκ των κορυφαίων στην ιστορία. Δεν είναι όμως μόνο η μπασκετική του ιδιοφυία όμως που ξεχωρίζει, αλλά και η οξυδέρκειά του, γεγονός που τον κάνει να διαπρέπει κι εκτός παρκέ!

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι η φωτογραφική του μνήμη και μία απλή… επίδειξη μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς, όπου οι Κλίβελαντ Καβαλίερς υπέστησαν βαριά ήττα με 108-83.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε πως νίκησαν οι Σέλτικς τους Καβαλίερς

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μια δημοσιογράφος τον ρώτησε επακριβώς: «Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι Celtics έτρεξαν σερί 7-0. Έχεις ιδέα τι έγινε σε εκείνο το σημείο;»,

Οι περισσότεροι αθλητές γενικότερα, θα απαντούσαν με γενικολογίες του στυλ, «οι αντίπαλοι ήταν πιο ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, έβαλαν δύσκολα καλάθια κι έπαιξαν καλή άμυνα».

Όχι όμως ο «Βασιλιάς»! Ο Τζέιμς έδωσε τη δική του, αποστομωτική, απάντηση: «Τι έγινε; Στην πρώτη επίθεσή τους ο Μάρκους Μόρις αστόχησε σε σουτ, αλλά πήρε το ριμπάουντ και κάρφωσε. Πήγαμε στην άλλη πλευρά του παρκέ, τρέξαμε ένα πλέι για τον Τζόρνταν Κρόφορντ, εννοώ τον Τζόρνταν Κλάρκσον και αστόχησε.

Πήραν το ριμπάουντ και πήγαμε στην άμυνα, βγάλαμε την άμυνα, αλλά η μπάλα βγήκε εκτός παρκέ. Ο Τζέισον Τέιτουμ έκανε την επαναφορά, την έδωσε στον Μάρκους Σμαρτ στην γωνία και αυτός ευστόχησε σε τρίποντο.

Πάμε στην άλλη πλευρά του παρκέ, χάσαμε την επίθεση και τότε ο Τζέισον Τέιτουμ έτρεξε όλο το γήπεδο και σημείωσε λέι-απ με το δεξί χέρι έπειτα από euro-step και καλέσαμε τάιμ-άουτ! Αυτά έγιναν!».

Περιττό να σημειώσουμε ότι με το που σταμάτησε ο Τζέιμς κάποιοι στην αίθουσα Τύπου έβαλαν τα γέλια και κάποιοι άλλοι χειροκρότησαν! Η φωτογραφική μνήμη του «Βασιλιά» έβαλε τα… πράγματα στη θέση του; και μάλιστα για του λόγου το αληθές το ESPN πρόβαλε κι ένα βίντεο, αποδεικνύοντας στο απόλυτο τα λεγόμενα του ηγέτη των Καβαλίερς.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/NBAonESPN/videos/2087453504634728/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τους άφησε με ανοικτό το στόμα ο Τζέιμς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.