ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκέψεις για Ουμπίδες και Μπρούνο

Ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει για ακόμη μία χρονιά του δύο ποδοσφαιριστές
Σκέψεις για Ουμπίδες και Μπρούνο

Ο Ατρόμητος κάνει τα πλάνα για τη νέα σεζόν κι αυτά ξεκινούν από τον αρχηγό της ομάδας, Χαβιέρ Ουμπίδες. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται εδώ και πέντε συναπτά έτη στην ομάδα του Περιστερίου και υπάρχει προοπτική για περισσότερα.

Ο 35χρονος έχει προσφέρει στην ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του «Atromitistas», οι «κυανόλευκοι» θα καταθέσουν πρόταση ανανέωσης στον ηγέτη του συλλόγου. Μάλιστα δεν είναι μόνο το γεγονός ότι προσφέρει πολλά στην ομάδα, είναι και η φυσιογνωμία του, που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπρούνο, ο οποίος είναι δανεικός από την αυστριακή Λιντς, θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο Περιστέρι, έπειτα από επιθυμά του προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκέψεις για Ουμπίδες και Μπρούνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.