EUROLEAGUE

To εκπληκτικό πόστερ της Φενέρ για το Final Four (pics)

Οι παίκτες μοιάζουν με αστέρες του Χόλιγουντ. Και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς φαντάζει ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της… ταινίας «Υπερασπίστε τον τίτλο». Στη σκιά του βρίσκονται οι παίκτες του. Με τον αριθμό της φανέλας του καθενός να αναγράφεται.  Η Φενερμπαχτσέ μετράει αντίστροφα για το τέταρτο συνεχόμενο Final Four της, μία διοργάνωση με ιδιαίτερη σημασία, αφού θα...
To εκπληκτικό πόστερ της Φενέρ για το Final Four (pics)

Οι παίκτες μοιάζουν με αστέρες του Χόλιγουντ. Και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς φαντάζει ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της… ταινίας «Υπερασπίστε τον τίτλο». Στη σκιά του βρίσκονται οι παίκτες του. Με τον αριθμό της φανέλας του καθενός να αναγράφεται. 

Η Φενερμπαχτσέ μετράει αντίστροφα για το τέταρτο συνεχόμενο Final Four της, μία διοργάνωση με ιδιαίτερη σημασία, αφού θα αγωνιστεί ως η κάτοχος του θεσμού.

Οι Τούρκοι… σκαρφίστηκαν τις παρακάτω αφίσες, προκειμένου να εκκινήσουν τους εορτασμούς για τη συμμετοχή τους. Με την ελπίδα πως η προτροπή της πρώτης αφίσας θα γίνει και πραγματικότητα.

Δείτε τις αφίσες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To εκπληκτικό πόστερ της Φενέρ για το Final Four (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.