ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλείνει το Golden Hall – Εντοπίστηκε κρούσμα

Το εμπορικό κέντρο Golden Hall αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» για κάποιο χρονικό διάστημα μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού. Ο κόσμος που βρισκόταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο άκουσε την ανακοίνωση πως κλείνει για προληπτικούς λόγους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Νέα αυστηρότερα μέτρα – Κλείνουν οι καφετέριες Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας που διαχειρίζεται...
Κορονοϊός: Κλείνει το Golden Hall – Εντοπίστηκε κρούσμα

Το εμπορικό κέντρο Golden Hall αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» για κάποιο χρονικό διάστημα μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού.

Ο κόσμος που βρισκόταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο άκουσε την ανακοίνωση πως κλείνει για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Νέα αυστηρότερα μέτρα – Κλείνουν οι καφετέριες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας που διαχειρίζεται το εμπορικό κέντρο Golden Hall:

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID – 19 φέρεται να έχει επισκεφθεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο «Golden Hall».

Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά μας κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου «Golden Hall». Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλείνει το Golden Hall – Εντοπίστηκε κρούσμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.