ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Ρεπό μέχρι τη Δευτέρα (16/3)

Μέχρι και τη Δευτέρα οι παίκτης της ΑΕΚ έχουν αναγκαστικό ρεπό, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Παράλληλα παίκτες και προπονητές εξετάστηκαν προληπτικά για τον ιο και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Η ενημέρωση της ΑΕΚ για το υποχρεωτικό ρεπό αναφέρει: «Έως την ερχόμενη Δευτέρα (16/03) έδωσε ρεπό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στους παίκτες της «Βασίλισσας». Έως...
ΑΕΚ: Ρεπό μέχρι τη Δευτέρα (16/3)

Μέχρι και τη Δευτέρα οι παίκτης της ΑΕΚ έχουν αναγκαστικό ρεπό, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Παράλληλα παίκτες και προπονητές εξετάστηκαν προληπτικά για τον ιο και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για το υποχρεωτικό ρεπό αναφέρει:

«Έως την ερχόμενη Δευτέρα (16/03) έδωσε ρεπό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στους παίκτες της «Βασίλισσας». Έως τότε, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας, που κλονίζει το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και την κοινωνία, και θα προσδιοριστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ».

Ενώ παράλληλα η ΚΑΕ ενημέρωσε για τα αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η οποία εσχάτως δοκιμάζεται σκληρά με την εξάπλωση της πανδημίας του Covid-19, η ΑΕΚ ΒC και το Metropolitan General προέβησαν σε αυτονόητη ενέργεια αυτοπροστασίας.

Οι αθλητές, οι προπονητές, τα στελέχη και οι συνοδοί διοικητικοί παράγοντες, που ταξίδεψαν στη Γερμανία, προεξάρχοντος του κ. Μάκη Αγγελόπουλου, υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες προληπτικές εξετάσεις αμέσως μετά την επιστροφή της «Βασίλισσας» στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Ομίλου έδωσε το «παρών» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και υπέβαλε στην καθιερωμένη διαδικασία τους «κιτρινόμαυρους».

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παρελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (12/03) και ήταν για όλους αρνητικά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ρεπό μέχρι τη Δευτέρα (16/3)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ